Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi to Chrome tak zamulał, że nie dało się cohones poczytać.przesiadłem się z Firefoxa do Chrome.
Na współlokatorkę?Że objadłem się frytkami od współlokatorki i wszystko wysrałem![]()
Mnie wkurwiał Firefox, bo się wieszał i nie współgrał z wtyczkami. Chrome śmiga jak szalony.Mi to Chrome tak zamulał, że nie dało się cohones poczytać.
Opera śmiga jak ta lala i do tego jest hipsterska, bo tylko 2% jej używa
To mi firefox śmigał, a chrome zamulał. Szalone te przeglądarki :OMnie wkurwiał Firefox, bo się wieszał i nie współgrał z wtyczkami. Chrome śmiga jak szalony.
chrome to gowno, opere zainstalujMnie wkurwiał Firefox, bo się wieszał i nie współgrał z wtyczkami. Chrome śmiga jak szalony.
da ;) predzej czy pozniejJak chrome da ciała to się przesiądę na co innego.
ze Rambo mimo wojny z konmi przelamal sie i przeszedl z nami 2km bez szczekania :)
View attachment 2468
Kun nalezy do landlorda, my tylko go pasiemy ;)Norwegia. Niby taki bogaty kraj, a koniami jeżdżą.
Czyli robiąc zdjęcie szedłeś pieszo? :DKun nalezy do landlorda, my tylko go pasiemy ;)
Tak. Mojego konia uspilem w listopadzie.Czyli robiąc zdjęcie szedłeś pieszo? :D
Nadal śpi? #sucharTak. Mojego konia uspilem w listopadzie.
Przykra sprawa, człowiek strasznie przyzwyczaja się do zwierząt.Tak. Mojego konia uspilem w listopadzie.
Pewnie spi. Ale salami w moim rejonie nabralo smaku :)Nadal śpi? #suchar
Północ czy Południe?Weekend w Pradze!
Koperta poszła?Ze ksiądz który był na kolędzie był spoko gościem i nie zawracal głowy i nie indoktrynowal.
Tak.Koperta poszła?
Bóg zapłać. Będzie na nowy złoty łańcuch i bentleja. Znajdź dwie różnice.Tak.
mam jedna, ten na dole jest czarny, czy druga roznica to podpucha czy chodzi o kolor samochodu?Bóg zapłać. Będzie na nowy złoty łańcuch i bentleja. Znajdź dwie różnice.
![]()
![]()
Podpucha. Chodzi o dredymam jedna, ten na dole jest czarny, czy druga roznica to podpucha czy chodzi o kolor samochodu?