Arlovski
UFC Heavyweight
Potyczki wszystkich ze wszystkimi a zwłaszcza Perfuma z Orestem. Przy ostatniej stypie na forum to jak jazda bez trzymanki.Nuda przecież. Co mnie ominęło?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Potyczki wszystkich ze wszystkimi a zwłaszcza Perfuma z Orestem. Przy ostatniej stypie na forum to jak jazda bez trzymanki.Nuda przecież. Co mnie ominęło?
GDZIE!?Potyczki wszystkich ze wszystkimi a zwłaszcza Perfuma z Orestem. Przy ostatniej stypie na forum to jak jazda bez trzymanki.
http://cohones.mmarocks.pl/threads/jose-aldo-odrzucił-rewanżową-walkę-z-mcgregorem-na-ufc-196.28419/page-3GDZIE!?
Szykuj się !Aaaaaaa ale jestem kurwa szczesliwy-pół roku temu był wózek i kalectwo a dzisiaj mogę robić treningi na linach, przysiady z lekkim obciążeniem i myślimy o kalistenice z Kotwicą a nawet o jakichś WODach. Ja pierodole :O
Oj Tytus z przyjemnością bym kogoś rozpierdolił:):)Szykuj się !
Ale chyba nie mnie ja w tym roku we wrześniu idę do 3 gimnazjum więc chyba było by Ci wstyd bić chłopaka w wieku Twojego synaOj Tytus z przyjemnością bym kogoś rozpierdolił:):)
Nie, dlaczego?Ale chyba nie mnie ja w tym roku we wrześniu idę do 3 gimnazjum więc chyba było by Ci wstyd bić chłopaka w wieku Twojego syna
Wpadasz na zlot?Dzisiaj UFC, a za tydzień wielki maraton KSW+UFC z ziomami i najebongo w kongo!
Niestety nie dam rady, na przyszłe ksw są duże szanseWpadasz na zlot?
O grubo! Gratulacje stary! Co tak nagle?Chajtam się 8 kwietnia!konsumuje 10 letni związek z moją dziewczyną
następny etap- kupno w końcu własnego mieszkania
![]()
Zazwyczaj jest tylko jeden powód.Co tak nagle?

Sprytnie, rocznica i dzien kobiet za jednym zamachemChajtam się 8 kwietnia!konsumuje 10 letni związek z moją dziewczyną
![]()
Zalał?Chajtam się 8 kwietnia!konsumuje 10 letni związek z moją dziewczyną
![]()
Sztachnąłeś się o miesiąc bro.dzien kobiet
Sprytnie, rocznica i dzien kobiet za jednym zamachem
8 marca jest dzień kobiet:D, byłaby skucha, gdyby nie czujne cohones:D8 kwietnia!
Miesiące ci się ziomek pomyliły :DSprytnie, rocznica i dzien kobiet za jednym zamachem
dziecko będzie na własnym mieszkaniu. Narazie szukamy intensywnie czegoś do kupna( rynek wtórny lub pierwotny obojętnie) no i po ślubie cała procedura do wzięcia kredytu. Dzięki wszystkim za gratulacje!
Byłeś odpowiedzialny za przekąski w bufecie oraz wyprowadzanie psa reżysera?W sumie cieszy mnie, że film którego produkcją 3 lata kierowałem (Dotknięcie Anioła) sprzedaje się dobrze na całym świecie, już chyba w 16 kraju jest dystrybuowany, robiona jest już z 10 wersja językowa(plus wiele lektorskich, bo np japończycy chcą tylko lektora).
Czuje dumę, że pare lat wyrzeczeń i ciężkiej pracy, w tym odpuszczenie 2 lat studiów dla tej produkcji, nie poszło na marne.
Inaczej bym się pochlastał.