orvenka
Vege Warrior
ale jaki konkretnie? :Pja juz zdaje, bo uzywam od lat. jest zajebisty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale jaki konkretnie? :Pja juz zdaje, bo uzywam od lat. jest zajebisty
ja mam clatronica, zwykly z pokretlem, zreszta jeden chuj, wazne, ze grzeje, wszystko da sie zgrillowacale jaki konkretnie? :P
Mefedron czyni cuda!Ze w ciągu 22 dni schudłem 7 kg.
Mnie też! PjonaIdę dziś z córką, niosę ją na barana, jakiś typ odśnieża auto szczotką. Moja prawie, że dwuletnia córka na to "tatuś pan CZESZE auto!". Jakoś mnie to mega rozśmieszyło :D
Jedziesz na KSW do Warszawy? Bilety na Polskiego Busa już kupione (30 zł w obydwie strony). Oglądamy w knajpie, chlamy i integrujemy się.Mnie też! Pjona
Już mnie Pan Makłowicz indagował o to, ale niestety nie dam rady...Jedziesz na KSW do Warszawy?
Pijesz w pracy i publicznie się do tego przyznajesz. W sumie to nie pierwszy raz :DZe pije wlasnie browara w krakowie bo od 14:29 mam wolne po 25 dniach pracy
Pijesz w pracy i publicznie się do tego przyznajesz. W sumie to nie pierwszy raz :D
Jakieś 12h, ale koło wtorku może będe znnowu, tylko nie wiem czy będe akurat tam nocował.Pisałeś, że będziesz w Białym, długo tam zabawisz?
Lubię cie troluZajebiście mnie cieszy, że kupiłem córce cymbałki i bębenek i nakurwiamy. Mścimy się na "sonsiadach", którzy robili remont przez pół roku - jeśli można bardzo nienawistnie grać "Panie Janie" i "Wlazł kotek" to właśnie to robię :D

Jak ja się zaczynam bawić z córką cymbałkami to po pewnym czasie orientuje się, że mała już robi coś innego, a ja wygrywam stadionowe melodie...Zajebiście mnie cieszy, że kupiłem córce cymbałki i bębenek i nakurwiamy. Mścimy się na "sonsiadach", którzy robili remont przez pół roku - jeśli można bardzo nienawistnie grać "Panie Janie" i "Wlazł kotek" to właśnie to robię :D
A przy tym na cały głos: Jedziesz z kurwa jedziesz!Jak ja się zaczynam bawić z córką cymbałkami to po pewnym czasie orientuje się, że mała już robi coś innego, a ja wygrywam stadionowe melodie...
Jak ja się zaczynam bawić z córką cymbałkami to po pewnym czasie orientuje się, że mała już robi coś innego, a ja wygrywam stadionowe melodie...
Że mi się dzieciak odpampersował w tym tygodniu. Od poniedziałku wszystkie kupy i siku woła i ciśnie na nocniku:) Great success.
U mnie woła juz wszystko, teraz nauka efektywnego ściągania spodenek i majtek:D i podciągania z powrotem.To faktycznie gratki, nam się jeszcze nie udało, ale bez ciśnienia w sumie :D Choć parę razy kupę i siku zrobiła do nocnika, to częściej siedzi na nim i "cyta" :D
U mnie woła juz wszystko, teraz nauka efektywnego ściągania spodenek i majtek:D i podciągania z powrotem.

Tak, tak samo jak do spania, dopiero początkowy etap:)No ale na spacer to chyba i tak pielucha, nie? :) Czy ryzyko?![]()
Tak, tak samo jak do spania, dopiero początkowy etap:)
Ile groszy?dostanę podwyżkę (zajebiście małą ale zawsze coś :P)
Mój kumpel, bardzo dobry pracownik, też dostał chwilę przed tym, zanim go zgarnąłem do Niemiec, podwyżkę do swoich bodajże 8 zł na rękę. W wysokości uwaga

u mnie trochę "lepiej" bo o 1zł :D ale minimalnej krajowej nie ma i tak :PIle groszy?Mój kumpel, bardzo dobry pracownik, też dostał chwilę przed tym, zanim go zgarnąłem do Niemiec, podwyżkę do swoich bodajże 8 zł na rękę. W wysokości uwaga
Dla porównania ja, w ogóle o to nie prosząc, dostałem w przeciągu ostatnich 3 miesięcy dobrowolnie od 3 różnych firm podwyżki w wysokości 2×2 i raz 3 euro brutto/h. No ale takiego kozaka jak mnie to ze świecą szukać30 groszy Tęcza![]()