Zajebiście mnie cieszy, że...

że Masa idzie w górę, obwody też, ciężarki też coraz większe :awesome:, za niedługo będę wyglądał jak Król :boystop::bayan:

@SCStunner, u mnie w tyrze technolodzy mają Solidworksa, czy jakoś tak.
Tam fajne modele robią.
Ale nie wiem, czy w sekundę ogarniesz obsługę.
Ps. Grasz coś jeszcze Wilku? :))

Do 3d solid jest zdecydowanie lepszy według mnie. Bardzo intuicyjny i przyjazny program.

@SCStunner, u mnie w tyrze technolodzy mają Solidworksa, czy jakoś tak.
Tam fajne modele robią.
Ale nie wiem, czy w sekundę ogarniesz obsługę.
Ps. Grasz coś jeszcze Wilku? :))
Autocada dzisiaj będę ogarnial po powrocie ze studiów, wczoraj pobrałem, nie wygląda źle, dzięki za podpowiedzi chłopaki. A co do grania, to rzadko rzucę jakiś kupon, dla funu bardziej, ze stawkami w granicach 100 PLN i raczej duże kursy, ostatnio całkiem wchodziło, ale nie wiąże z tym żadnych planów, ot taka forma rekreacji, stare nawyki można by rzec :)

Jakbyś kiedyś był w jednej z głównych siedzbi Schenkera w Coburgu, to wbij im ode mnie cwela (luj z całej epy też się nada), kurwy oszukały mnie jakiś czas temu na zleceniu transportowym, wpisali sobie małymi, niewidocznymi literkami 'ladenmittelstausch', czyli wymiana palet. A że chuja co z niemieckiego ogarniam + nawet jakbym ogarniał, to bym pewnie nie zauważył, to musiałem zapłacić za palety, nie z własnej kieszeni oczywiście, ale z łatwych 50 euro zrobiło się łatwe 0. Nie polecam, luj do wypłacenia Thomasowi Finzelowi (jeżeli to czytasz, to chędoż się, ty stary rowerze :fingers:). Miłego jeżdżenia i dzięki za nominację w Cohones Awards :beer:
Hehehe Jestes spedytorem???
Gratki :cool:
coraz wiecej tu widze braci skazonych branza transportowa

Cieszy mnie, że tym razem sobota nie zleciała za szybko. Wyspałem, najadłem się, odpocząłem, a nawet zrobiłem kawałek poprawek do magisterki, co by mieć mniej. Tak mogę funkcjonować cały czas :)

Cohosenowicze, czego Wam życzę?

@Perfumiarz - byś się nie zatracił w seksualnym hedonizmie oraz w drugą stronę, byś nie miał znowu odpierdolu w monogamicznej konfiguracji.
@Orest - by dalej szło jak idzie, zdane egzaminy, udane interesy
@Grzechu - mniej destruktywnych rzeczy, więcej tych drugich(szczegóły na FB)
@Cloud - by apokalipsa zombie nastąpiła w końcu: wtedy sprawdzimy kto miał racje podczas dyskusji na czacie. No i kolejnych twórczych tematów w stylu "na celowniku"
@Szady - trzymania obecnego poziomu pisarskiego(i może luźniejszego poziomu administracyjnego ;p )
@straszny_raptor - byś poznał w końcu Twój ideał czyli 47 kg, 168 cm , biust C
@Matszo92 - chudnij i napierdalaj się znowu. I pieniędzy życzę.
@defthomas - byś się nie utuczył od tego dobrobytu obecnego, ot tego deszczu dolarów jaki spływa na Ciebie z zysków mmarocks. Byś nie musiał wynajmować tira by to wszystko pomieścić
@Masu - wybierz sobie, nie mam śmiałości
@teamjojo - poukładania swojej głowy, i powodów do dumy ze swojej idolki
@VoRaNeK - Tobie życzę byś został w końcu beatyfikowany za tę bezinteresowną pomoc i poświęcenie dla innych
@kaczka41 - by Twój syn zajarał się miłością do bitek. I byś nie został impotentem , bo starość się zbliża
@cRe - mniej wkurwiających klientów
@mat01 - by oddzwaniali od razu na każde wysłane CV
@Comber - by Daniel wygrał z JBJ
@baju - Twoje największe szczęście już się spełniło podczas UFC 194. Byś był długo dumny z pajaca :)
@Jakub Bijan - byś został prezydentem lub ministrem finansów
@Gaara - dużo dobrego palenia
@MMAkłowicz - byś życie sprawiało Ci tyle powodów do uśmiechu ile Ty powodujesz u innych na forum
@HubiSSJ3 - by kręgosłup już Cie nie bolał
@Shoocker - byś nadal był zdrowym i pozytywnym popierdoleńcem
@Wewiur - by wraz z 14tymi urodzinami pojawiła się niewiasta która pozbawi Cie dziewictwa
@michi972 - jeżeli nie jestes trollem to po prostu życzę Ci szczęścia
@Puczi - byś nie tylko śnił o Asi ale byś serio kiedyś został jej, przynajmniej przyjacielem
@mmag - normalnych kobiet w życiu
@dobryskun - ufności w moje opowieści i cytatych blond Norweżek
@Charles Bronson - takich tyłeczków w życiu jak ten Leny
@m0nster - specjalnego pasa dla Ciebie
@Arlovski - randki z siostrą Tsubasy(o ile dobrze opowiadanie pamietam)
@Born2kill - byś więcej się udzielał na forum
@orvenka - by Cie nie molestowano
@Trzyha - by Cie rzadziej banowano(zachowuj się!)
@TYTUS - bo Korwin wszedł kiedyś do sejmu
@midern - udanych łowów na nowopoznanym tinderze
@Martin - by czas się dla Ciebie na jakis czas zatrzymał
@Gienek - dużo zajebistych patologii medycznych, luuubisz to.
@Benoit - by nadal się Ciebie tak chętnie czytało. I bys zaczął się mylić co do oceny Polaków w UFC
@allan77 - byś dał radę w nocy obejrzec jak najwiecej NBA, NFL i MMA

Wielu pominąłem - każdemu z osobna już nie mam sił życzyć, więc wszystkim tu opisanym, i każdemu kogo nie wymieniłem życzę zajebistych świąt, rodzinnych, bez kłótni , tylko z tym co najwazniejsze w święta :)

Last edited:
Ja również dołączam się do życzeń. Życzę wszystkim tego co każdy ale dodatkowo:
- Świetnych, pełnych wrażeń i emocji eventów w 2016 roku
- Sukcesów sportowych tym którzy sport uprawiają
- Dużo zdrowia i żadnych kontuzji
- Pensji bez pracy, a jakby komuś nie starczyło to może sobie ewentualnie na boku dorobić
- By spełniły się marzenia wszystkich cohonesów czyli by Aldo utłukł w rewanżu McGregora ;)

Cohosenowicze, czego Wam życzę?

@Perfumiarz - byś się nie zatracił w seksualnym hedonizmie oraz w drugą stronę, byś nie miał znowu odpierdolu w monogamicznej konfiguracji.
@Orest - by dalej szło jak idzie, zdane egzaminy, udane interesy
@Grzechu - mniej destruktywnych rzeczy, więcej tych drugich(szczegóły na FB)
@Cloud - by apokalipsa zombie nastąpiła w końcu: wtedy sprawdzimy kto miał racje podczas dyskusji na czacie. No i kolejnych twórczych tematów w stylu "na celowniku"
@Szady - trzymania obecnego poziomu pisarskiego(i może luźniejszego poziomu administracyjnego ;p )
@straszny_raptor - byś poznał w końcu Twój ideał czyli 47 kg, 168 cm , biust C
@Matszo92 - chudnij i napierdalaj się znowu. I pieniędzy życzę.
@defthomas - byś się nie utuczył od tego dobrobytu obecnego, ot tego deszczu dolarów jaki spływa na Ciebie z zysków mmarocks. Byś nie musiał wynajmować tira by to wszystko pomieścić
@Masu - wybierz sobie, nie mam śmiałości
@teamjojo - poukładania swojej głowy, i powodów do dumy ze swojej idolki
@VoRaNeK - Tobie życzę byś został w końcu beatyfikowany za tę bezinteresowną pomoc i poświęcenie dla innych
@kaczka41 - by Twój syn zajarał się miłością do bitek. I byś nie został impotentem , bo starość się zbliża
@cRe - mniej wkurwiających klientów
@mat01 - by oddzwaniali od razu na każde wysłane CV
@Comber - by Daniel wygrał z JBJ
@baju - Twoje największe szczęście już się spełniło podczas UFC 194. Byś był długo dumny z pajaca :)
@Jakub Bijan - byś został prezydentem lub ministrem finansów
@Gaara - dużo dobrego palenia
@MMAkłowicz - byś życie sprawiało Ci tyle powodów do uśmiechu ile Ty powodujesz u innych na forum
@HubiSSJ3 - by kręgosłup już Cie nie bolał
@Shoocker - byś nadal był zdrowym i pozytywnym popierdoleńcem
@Wewiur - by wraz z 14tymi urodzinami pojawiła się niewiasta która pozbawi Cie dziewictwa
@michi972 - jeżeli nie jestes trollem to po prostu życzę Ci szczęścia
@Puczi - byś nie tylko śnił o Asi ale byś serio kiedyś został jej, przynajmniej przyjacielem
@mmag - normalnych kobiet w życiu
@dobryskun - ufności w moje opowieści i cytatych blond Norweżek
@Charles Bronson - takich tyłeczków w życiu jak ten Leny
@m0nster - specjalnego pasa dla Ciebie
@Arlovski - randki z siostrą Tsubasy(o ile dobrze opowiadanie pamietam)
@Born2kill - byś więcej się udzielał na forum
@orvenka - by Cie nie molestowano
@Trzyha - by Cie rzadziej banowano(zachowuj się!)
@TYTUS - bo Korwin wszedł kiedyś do sejmu
@midern - udanych łowów na nowopoznanym tinderze
@Martin - by czas się dla Ciebie na jakis czas zatrzymał
@Gienek - dużo zajebistych patologii medycznych, luuubisz to.
@Benoit - by nadal się Ciebie tak chętnie czytało. I bys zaczął się mylić co do oceny Polaków w UFC
@allan77 - byś dał radę w nocy obejrzec jak najwiecej NBA, NFL i MMA

Wielu pominąłem - każdemu z osobna już nie mam sił życzyć, więc wszystkim tu opisanym, i każdemu kogo nie wymieniłem życzę zajebistych świąt, rodzinnych, bez kłótni , tylko z tym co najwazniejsze w święta :)
Robote to juz mam, wiec poprosze... wlasciwie wszystkiego po trochu tego, czego zyczyles innym, wszystko sie przyda ;) Dzieki wielkie i ode mnie rowniez najlepszego, sukcesow w branzy filmowej.

Back