Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zajebiście mnie cieszy, że zamówiłem sobie pizzę i cieszy mnie, że za kilka godzin zaczyna się UFC :D
Kot się zjebał, czuje.Czujecie ten rosnący temperament?
Znaczy, że miałeś plan się nie napierdolić czy napierdolić się niekulturalnie?że zmieniłem plany i mam chęć się kulturalnie napierdolić w sylwestra.
Wcześniej brałem pod uwagę ewentualnie jakieś piwka. Zmieniłem plany i wjeżdżam na gruboZnaczy, że miałeś plan się nie napierdolić czy napierdolić się niekulturalnie?
(tzn pół litra starczy)Zwolniles sie? Czy zwolnili Cie?@Szady zmień mi nick od 1.01. na "Bezrobotny Andrzej"![]()
Umowa mi się kończy i nie jestem zainteresowany jej przedłużeniem.Zwolniles sie? Czy zwolnili Cie?
Zacznij pracować na cohones. Like, znajdowanie starych postów i tematów, linki, obrazki, tematy,analizy. Spoko fucha tyle że wolontariat :pUmowa mi się kończy i nie jestem zainteresowany jej przedłużeniem.
Zacznij pracować na cohones. Like, znajdowanie starych postów i tematów, linki, obrazki, tematy,analizy. Spoko fucha tyle że wolontariat :p
To samo, a może i wtorek oleje:)Przerwa świąteczna w robocie od 23 grudnia do 4 styczniatakie informacje lubię w robocie
![]()
Kiedyś to docenicie@Masu , @Grubas dołączam do grona świętujących! 22 grudnia - 3 stycznia urlop!!
W końcu, po praktycznie 6 miesiącach zjadę do rodzinnego domu, człowiek studiował i teraz pracuje w kraju, a i tak w domu rodzinnym jest kilka razy do roku :/ Także teraz do wszystkich narzekających na rodzinne imprezy: Wbijam w Was cwelaKiedyś to docenicie
Taki wiek...zobaczymy za parę latNie.

Taki wiek...zobaczymy za parę lat![]()
Ja to tak półżartem, półserio pisałem oczywiścieWybacz, ale gadasz jak połowa osób w moim domu

Fleks na czyimś kolanie został użyty ?Zajebiście mnie cieszy że dostałem zaległą kasę. Na PS4 nie starczy, ale na prezenty dla rodziny starczy :)
Król jest jedenZajebiście mnie cieszy , że jestem bezkonkurencyjny w plebiscycie cohones, yeah
Maczetę kiedyś naostrzyłem na szwagra to się przydało ;)Fleks na czyimś kolanie został użyty ?