Zajebiście mnie cieszy, że...

Najlepsza zupa w tym roku. Nie wiem dokładnie co tam było: z sera topionego, z czumbrycą, pomidory, papryka, zamiast makaronów itd to mięso mielone. Coś zajebistego.

Zajebiście mnie cieszy, że zamówiłem sobie pizzę i cieszy mnie, że za kilka godzin zaczyna się UFC :D

To już dzisiaj walczy 4 najlepszych średnich na świecie. Czujecie ten rosnący temperament?

że po ponad rocznej przerwie wróciłem na siłownię. Ja pierdole jakie zajebiste uczucie, wszystko jest takie zajebiste :)

Że dostałem nauczkę za przechodzenie na czerwonym świetle w postaci mandatu. Dziękuję panie policjancie, od dziś będę lepszym człowiekiem, a za pierdolone prezenty zapłacę w naturze. Ale tak wiem, główny człon stołecznej tak nakazał, pan jesteś tylko narzędziem w rękach sprawiedliwości. Trzeba było dojechać też tę srakę która przechodziła przede mną, ale nie ona najwyraźniej na - 100 zł gratis nie zasłużyła.

Umowa mi się kończy i nie jestem zainteresowany jej przedłużeniem.
Zacznij pracować na cohones. Like, znajdowanie starych postów i tematów, linki, obrazki, tematy,analizy. Spoko fucha tyle że wolontariat :p

Zacznij pracować na cohones. Like, znajdowanie starych postów i tematów, linki, obrazki, tematy,analizy. Spoko fucha tyle że wolontariat :p

1300217876_by_Madziuuunia_500.jpg

@Masu , @Grubas dołączam do grona świętujących! 22 grudnia - 3 stycznia urlop!!
W końcu, po praktycznie 6 miesiącach zjadę do rodzinnego domu, człowiek studiował i teraz pracuje w kraju, a i tak w domu rodzinnym jest kilka razy do roku :/ Także teraz do wszystkich narzekających na rodzinne imprezy: Wbijam w Was cwela :boystop: Kiedyś to docenicie

@Masu , @Grubas dołączam do grona świętujących! 22 grudnia - 3 stycznia urlop!!
W końcu, po praktycznie 6 miesiącach zjadę do rodzinnego domu, człowiek studiował i teraz pracuje w kraju, a i tak w domu rodzinnym jest kilka razy do roku :/ Także teraz do wszystkich narzekających na rodzinne imprezy: Wbijam w Was cwela :boystop: Kiedyś to docenicie

Nie.

Wybacz, ale gadasz jak połowa osób w moim domu
Ja to tak półżartem, półserio pisałem oczywiście
Chociaż chętnie poznałbym Twoje zdanie na ten temat, tak po paru latach, gdybyś musiał wyjechać z rodzinnej miejscowości :beer:

Back