Zajebiście mnie cieszy, że...

Moja ulubiona aktorka giallo także ma dziś urodziny. Wszystkiego najlepszego Edwige Fenech !
Ta galeria jest prezentem dla Was ode mnie!

edwige-fenech-02.jpg

Edwige_Fenech_1.jpg

852full-edwige-fenech.jpg

tumblr_m1r7dlXpGj1r44hq6o1_500.jpg

images

Edwige+Fenech+B+Side.jpg

edwigefenech02.jpg

edwige-fenech-720x320.jpg

images

A ja nie patrząc, na świąteczne szaleństwo, odjebałem sobie trening nóg i barków, czuję się świetnie :D

ta naturalna ruda, o ktorej kiedys mowilem
najpiekniejszy prezent na swieta, wesolych mordy! :beer:

edit
blokowac dla oplotow raz dwa czy!

@kaczka41 - moge mieć do Ciebie prośbę? pod koniec 3 minuty walki Thiago Silva vs Brandon Vera jest taki moment gdy Silva obija Vere z zza pleców. By podkreślić bezradność Very i go upokorzyć zaczyna klepać go po plecach dla jaj , wiesz, jakby grał na perkusji.

Dałoby radę z tego momentu zrobić gifa? :D

Siedzę najedzony pod korek. Rodzinka już pojechała i cały wieczór mogę w spokoju zalegac na kanapie przed tv. Święta uważam za udane na maksa. Polityki przy stole nie było i każdemu podobały się prezenty.

@kaczka41 - moge mieć do Ciebie prośbę? pod koniec 3 minuty walki Thiago Silva vs Brandon Vera jest taki moment gdy Silva obija Vere z zza pleców. By podkreślić bezradność Very i go upokorzyć zaczyna klepać go po plecach dla jaj , wiesz, jakby grał na perkusji.

Dałoby radę z tego momentu zrobić gifa? :D

Jak sobie wpiszesz nazwiska zawodników + gif, to Ci wyskoczą takie cuda:
ThiagoSilva_Bongos.gif

Spotkanie po niemal 10 latach, ze swoim najlepszym przyjacielem :) Na dodatek może się okazać, że w ciągu miesiącu rzuce pierdolone korpo i zacznę nowy etap w mojej karierze :D

Że po chujowym początku dnia wszystko ułożyło się dobrze. Całość zwieńczona opierdoleniem zapiekanki i coli. Martwi mnie jednak, że jeszcze mam kilka zaległych spraw, które przeciągną się do stycznia.

Pierwszy wpis tutaj.
ze plany na sylwka sie posypaly i bede siedzial w domu i gral w hirosow m&m. Chociaz nie zjaebie glowy i nie przechulam hajsu ;)

Back