HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Jutro zaczynam prace.
Cieszy Cię pójście do roboty
? To co Ty tam będziesz robił, że Cię to cieszy?Chyba, że cieszysz się po prostu z powodu takiego, że praca wiąże się z usamodzielnianiem po części :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jutro zaczynam prace.
? To co Ty tam będziesz robił, że Cię to cieszy?Cieszy Cię pójście do roboty? To co Ty tam będziesz robił, że Cię to cieszy?
Chyba, że cieszysz się po prostu z powodu takiego, że praca wiąże się z usamodzielnianiem po części :)
Ciesze sie bo po 10 miesiącach wakacji zaczne znowu zarabiać.Cieszy Cię pójście do roboty? To co Ty tam będziesz robił, że Cię to cieszy?
Chyba, że cieszysz się po prostu z powodu takiego, że praca wiąże się z usamodzielnianiem po części :)
Posiedź 2 miesiące w domu, bez zajęcia, bez kasy, bez perspektyw, budząc się z myślą: Kurwa, ale jestem zmęczony. To wtedy pogadamy ;)Cieszy Cię pójście do roboty? To co Ty tam będziesz robił, że Cię to cieszy?
Dla mnie to nic dziwnego. Praca rozwija i nadaje naszemu życiu rytmu. Swoją drogą ja w Twoim wieku pracowałem. Wydaje mi się, że im wcześniej się zacznie tym lepiej. Szybciej wchodzi się w dorosłość i zderzenie z rzeczywistością nie jest tak bolesne.Cieszy Cię pójście do roboty? To co Ty tam będziesz robił, że Cię to cieszy?
Posiedź 2 miesiące w domu, bez zajęcia, bez kasy, bez perspektyw, budząc się z myślą: Kurwa, ale jestem zmęczony. To wtedy pogadamy ;)
Materializm to nic złego. :)Chyba, że jestem materialistą :(
Jesteś raczej pragmatykiem a nie materialistą. Fajnie się baluje, ale dobrze mieć świadomość, że trzeba mieć jednak za co ;)Wprawdzie mam wyjątkowo wygodną sytuację jako dzienny studenciak mieszkający z rodzicami, ale jak chwilowo nie miałem roboty, to pomimo regularnego odkładania kasy i tak mi było jakoś ciut nieswojo bez jej dopływu. Chyba, że jestem materialistą :(
Większość była na L4 więc źle nie było. Ostatnie 2 miesiące tylko słabo.Myślałem, że Matszo dopiero skończył studia, czy też wraca z urlopu, a nie że siedział rok bez roboty :)
To, że nic nie robienie jest meczące, uwiercie mi, wiem dobrze.
A ja chyba nie dam rady ogarnąć roku na studiach :( Trzeba będzie powtarzać chyba z większym bagażem doświadczeń :)Że po miesiącu zapierdolu na studiach, teraz wreszcie będę mógł sobie zrobić przynajmniej tydzień luzu totalnego. A ten zapierdol gorszy był niż sesja będzie, z pewnością... Także
kierowca db shenkerŻe po miesiącu zapierdolu na studiach, teraz wreszcie będę mógł sobie zrobić przynajmniej tydzień luzu totalnego. A ten zapierdol gorszy był niż sesja będzie, z pewnością... Także
matszo, do fizycznej pracy idziesz ?
To szerokiej drogi, powodzenia wśród kurew, dobrej pogody i smacznego żarcia. Życzy Popek.kierowca db shenker
Jakbyś kiedyś był w jednej z głównych siedzbi Schenkera w Coburgu, to wbij im ode mnie cwela (luj z całej epy też się nada), kurwy oszukały mnie jakiś czas temu na zleceniu transportowym, wpisali sobie małymi, niewidocznymi literkami 'ladenmittelstausch', czyli wymiana palet. A że chuja co z niemieckiego ogarniam + nawet jakbym ogarniał, to bym pewnie nie zauważył, to musiałem zapłacić za palety, nie z własnej kieszeni oczywiście, ale z łatwych 50 euro zrobiło się łatwe 0. Nie polecam, luj do wypłacenia Thomasowi Finzelowi (jeżeli to czytasz, to chędoż się, ty stary rowerzekierowca db shenker
). Miłego jeżdżenia i dzięki za nominację w Cohones Awards 
Siema aryjczyk! :)Jakbyś kiedyś był w jednej z głównych siedzbi Schenkera w Coburgu, to wbij im ode mnie cwela (luj z całej epy też się nada), kurwy oszukały mnie jakiś czas temu na zleceniu transportowym, wpisali sobie małymi, niewidocznymi literkami 'ladenmittelstausch', czyli wymiana palet. A że chuja co z niemieckiego ogarniam + nawet jakbym ogarniał, to bym pewnie nie zauważył, to musiałem zapłacić za palety, nie z własnej kieszeni oczywiście, ale z łatwych 50 euro zrobiło się łatwe 0. Nie polecam, luj do wypłacenia Thomasowi Finzelowi (jeżeli to czytasz, to chędoż się, ty stary rowerze). Miłego jeżdżenia i dzięki za nominację w Cohones Awards
![]()
No siema, co tam słychać? Właśnie, może zapytam o to Ciebie z racji wykonywanego zawodu - znasz może jakis program graficzny, który rysuje w 3D, ale bedzie go w stanie obsłużyć taki debil jak ja? Nie mam żadnego doświadczenia w tego typu przedsięwzięciach, a mam taki deal: 4 ładunki, znam dokładną długość, szerokość i wysokość każdego z nich. Mam też wymiary auta. I wiem jak to poukładać żeby weszło na styk, ale mi nie chciał uwierzyć klient, że mi się to zmieści, naiwny Litwin, nie takie ładunki wchodziły. Więc skracając - potrzebuję takiego programu, żeby to ładnie narysować w 3D, wysłać screena i sayonara. Znasz może coś takiego kierowniku?Siema aryjczyk! :)
Potwierdzam AutoCad dość prosty w obsłudze :D, bawiłem się nim swego czasu dość sporo ;)Jakbyś kiedyś był w jednej z głównych siedzbi Schenkera w Coburgu, to wbij im ode mnie cwela (luj z całej epy też się nada), kurwy oszukały mnie jakiś czas temu na zleceniu transportowym, wpisali sobie małymi, niewidocznymi literkami 'ladenmittelstausch', czyli wymiana palet. A że chuja co z niemieckiego ogarniam + nawet jakbym ogarniał, to bym pewnie nie zauważył, to musiałem zapłacić za palety, nie z własnej kieszeni oczywiście, ale z łatwych 50 euro zrobiło się łatwe 0. Nie polecam, luj do wypłacenia Thomasowi Finzelowi (jeżeli to czytasz, to chędoż się, ty stary rowerze). Miłego jeżdżenia i dzięki za nominację w Cohones Awards
![]()