D
Deleted member 2903
Guest
No właśnie nie wiem, ale douczę się, obiecuję :)Takich podstawowych rzeczy nie wie...
I Tobie ludzie powierzaja projektowanie mostow?! Wiesz co sie stanie jak szafke na moscie zle ustawisz :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie nie wiem, ale douczę się, obiecuję :)Takich podstawowych rzeczy nie wie...
I Tobie ludzie powierzaja projektowanie mostow?! Wiesz co sie stanie jak szafke na moscie zle ustawisz :|
Takich podstawowych rzeczy nie wie...
Eee?bez izolacji na jakikolwiek trening nie mam szans.
Eee?
Nie wiem czy to powód do zadowolenia.
Wodę toaletową piją psy a perfumy żule?... będąc we Włoszech dowiedziałem się czym się różni woda toaletowa od perfum. xD
Wodę toaletową piją psy a perfumy żule?

Dlatego żule je piją! :)Perfumy są droższe i dłużej trzymają.![]()
Woda brzozowa jest tańsza i dłużej trzepiePerfumy są droższe i dłużej trzymają.![]()
A hitem jest spiritus salicylowy, znajoma farmaceutka mi mówiła.Woda brzozowa jest tańsza i dłużej trzepieA hitem jest spiritus salicylowy, znajoma farmaceutka mi mówiła.
Mam, dobra rzecz.A hitem jest spiritus salicylowy, znajoma farmaceutka mi mówiła.
Bo oni w winie brylują na nieszczęście dla Ciebie:)ehh :D ale piłem we Włoszech z 4 rodzaje włoskiego piwka, straszne sikacze, ale dało się wypić, lajtowe do obiadków. Też się cieszę i z tego.
Pozdro dla kumatych:|Mam, dobra rzecz.
Bo oni w winie brylują na nieszczęście dla Ciebie:)
Pozdro dla kumatych:|
No dla nich byłeś lamus i heretyk w tej kwestii :DNo brylują, dziwnie się na mnie patrzyli jak mówiłem, że lubię tylko białe słodkie...
No dla nich byłeś lamus i heretyk w tej kwestii :D
Chociaż słodkie wina też potrafią niezłe robić, ale pewnie tylko przy deserach je wciągają czasem.
Woda brzozowa jest tańsza i dłużej trzepieA hitem jest spiritus salicylowy, znajoma farmaceutka mi mówiła.
Też podpasi.Przy owocach morza bardziej, tak mówili - ja też zawsze z krewetkami piję białe słodkie
Powiem Ci, że w stolycy też mają z tym konkretny problem...Taka, niektóre apteki położone w żulerskich miejscówkach sporo tego sprzedają
Też podpasi.
Powiem Ci, że w stolycy też mają z tym konkretny problem...
uwielbiam takie osoby.płace wymagam
zul typu place wymagam? istnieje cos takiego?"płace wymagam"
zul typu place wymagam? istnieje cos takiego?
Raczej takie seteczki preferują:)Ale, że chleją ten spirytus co używa się na np. po goleniu? Taki?
![]()
Ale, że chleją ten spirytus co używa się na np. po goleniu? Taki?
![]()