Zabójstwo w miasteczku Wilanów aresztowany Shamad E

Szwecja upaść nie chce.
This is fine' creator reflects on 10 years of the comic meme : NPR

Jak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.

W stolicy jest sporo Gruzinów i Azerów oraz Uzbeków, a także trochę Indusów/Pakoli, ale to nadal jest garstka w skali dwumilionowego miasta.

Takie wpisy są równie wiarygodne, jak pierdolenie Korwina o upadającej Szwecji - słyszę to od 20 lat, tylko coś ta lewacka Szwecja upaść nie chce.
Przeciez szwecja juz dawno się pogrążyła w gównie ciapackim i jest tam coraz gorzej, liczba napadów, gwałtów itd rosnie z roku na rok o wszystko praktycznie śrubują ciapackie podludziem, także Korwin miał rację :korwinlaugh:

Jak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.

W stolicy jest sporo Gruzinów i Azerów oraz Uzbeków, a także trochę Indusów/Pakoli, ale to nadal jest garstka w skali dwumilionowego miasta.

Takie wpisy są równie wiarygodne, jak pierdolenie Korwina o upadającej Szwecji - słyszę to od 20 lat, tylko coś ta lewacka Szwecja upaść nie chce.
Jak powiedzieć, że jesteś fajnopolakiem bez powiedzenia, że jesteś fajnopolakiem

Przeciez szwecja juz dawno się pogrążyła w gównie ciapackim i jest tam coraz gorzej, liczba napadów, gwałtów itd rosnie z roku na rok o wszystko praktycznie śrubują ciapackie podludziem, także Korwin miał rację :korwinlaugh:
Nie jest tak źle. Przecież tylko niecałe 10% to ludność napływowa. Jeszcze z 2-3 pokolenia są potrzebne
1508981329_fdtkul_600.jpg

@Karateka@ nie przelogowałeś się.

Z kurwami walczę.

Zobacz se reprezentację Francji z 82 roku, a zobacz teraz. Wtedy sami biali z jednym murzynem, teraz same murzyny z jednym białym grizmanem.
Wczytaj się trochę w historię kolonii francuskich i to gdzie do tej pory gada się po żabojadzku, to rozwiążesz swoją zagadkę.

Tam już powstały dystrykty, na które obywatele Szwecji i inni biali lepiej żeby nie wjeżdżali, bo brudasy zrobiły na nich swój dziki zachód.
Nie żeby lepiej nie wjeżdzały tylko jest totalny zakaz wjazdu tam. Policja też tam nie wjeżdża. Szwecja już 10 lat temu była straszna pod tym względem ale teraz jest tam tragedia. W zeszłe lato byłem w Malmo i nigdy więcej nie chce tam jechać. Współczuję Szwedom ale sami sobie sprawili taki los.

Bardziej mnie zastanawia czy on chciał go udusić i przytrzymał pomimo że chłop już zjechał, czy po prostu mieszanka alko/narko spowodowała że się nie obudził.
Nie spotkałem się z przypadkiem żeby ktoś zmarł po duszeniu (bez zamiaru uduszenia w sensie).
Sam z kilka razy tak uspałem w dawnych latach i nawet myślalem wtedy że to bardziej humanitarne niż napierdolić takiego

Bardziej mnie zastanawia czy on chciał go udusić i przytrzymał pomimo że chłop już zjechał, czy po prostu mieszanka alko/narko spowodowała że się nie obudził.
Nie spotkałem się z przypadkiem żeby ktoś zmarł po duszeniu (bez zamiaru uduszenia w sensie).
Sam z kilka razy tak uspałem w dawnych latach i nawet myślalem wtedy że to bardziej humanitarne niż napierdolić takiego
Tak.

W najłagodniejszym wydaniu dostałby nieumyślne spowodowanie śmierci.
Jednakże status zawodowego zawodnika sztuk walki i nieudzielenie pomocy będzie podbijać do górnej granicy widełek wyrokujących (w tym przypadku 5 lat)

Jestem zdania, że zakwalifikują to jako morderstwo w zamiarze ewentualnym (1-10 lat)

W Malmo jest przejebane. Tam już powstały dystrykty, na które obywatele Szwecji i inni biali lepiej żeby nie wjeżdżali, bo brudasy zrobiły na nich swój dziki zachód.
Moi znajomi się z Malmo wyprowadzili, po tym jak się okazało, że pigmentowo upośledzeni 12-13 latkowie zaczęli chodzić z nożami do szkoły..
Nie żeby lepiej nie wjeżdzały tylko jest totalny zakaz wjazdu tam. Policja też tam nie wjeżdża. Szwecja już 10 lat temu była straszna pod tym względem ale teraz jest tam tragedia. W zeszłe lato byłem w Malmo i nigdy więcej nie chce tam jechać. Współczuję Szwedom ale sami sobie sprawili taki los.
+1 panowie.
Ale co wy pierdolicie!
@Apollo wam wytłumaczył, że Korwin szkaluje wielką Szwecję. Jebany Korwin nawet w Szwecji bomby wysadza ze swojego wypierdzianego fotela.
xD

:beczka:

W najłagodniejszym wydaniu dostałby nieumyślne spowodowanie śmierci.
Jednakże status zawodowego zawodnika sztuk walki i nieudzielenie pomocy będzie podbijać do górnej granicy widełek wyrokujących (w tym przypadku 5 lat)

Jestem zdania, że zakwalifikują to jako morderstwo w zamiarze ewentualnym (1-10 lat)
A skąd wiesz że cwiary nie dostanie?

Back