Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czeczeńska karyna wpisz w internet.Macie fotkę tej typiary ???! Dla kolegi pytam !!!
Przeciez szwecja juz dawno się pogrążyła w gównie ciapackim i jest tam coraz gorzej, liczba napadów, gwałtów itd rosnie z roku na rok o wszystko praktycznie śrubują ciapackie podludziem, także Korwin miał racjęJak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.
W stolicy jest sporo Gruzinów i Azerów oraz Uzbeków, a także trochę Indusów/Pakoli, ale to nadal jest garstka w skali dwumilionowego miasta.
Takie wpisy są równie wiarygodne, jak pierdolenie Korwina o upadającej Szwecji - słyszę to od 20 lat, tylko coś ta lewacka Szwecja upaść nie chce.

No ale jeszcze królowi nie obcięli głowy więc kraj nie upadł kucu!Przeciez szwecja juz dawno się pogrążyła w gównie ciapackim i jest tam coraz gorzej, liczba napadów, gwałtów itd rosnie z roku na rok o wszystko praktycznie śrubują ciapackie podludziem, także Korwin miał rację![]()
Jak powiedzieć, że jesteś fajnopolakiem bez powiedzenia, że jesteś fajnopolakiemJak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.
W stolicy jest sporo Gruzinów i Azerów oraz Uzbeków, a także trochę Indusów/Pakoli, ale to nadal jest garstka w skali dwumilionowego miasta.
Takie wpisy są równie wiarygodne, jak pierdolenie Korwina o upadającej Szwecji - słyszę to od 20 lat, tylko coś ta lewacka Szwecja upaść nie chce.
Jak powiedzieć że jesteś halibutem i wszystko wiesz nie mówiąc że jesteś halibutem i wszystko wiesz.Jak powiedzieć, że jesteś fajnopolakiem bez powiedzenia, że jesteś fajnopolakiem
Nie jest tak źle. Przecież tylko niecałe 10% to ludność napływowa. Jeszcze z 2-3 pokolenia są potrzebnePrzeciez szwecja juz dawno się pogrążyła w gównie ciapackim i jest tam coraz gorzej, liczba napadów, gwałtów itd rosnie z roku na rok o wszystko praktycznie śrubują ciapackie podludziem, także Korwin miał rację![]()
Masz manię halibutoprześladowczą?Jak powiedzieć że jesteś halibutem i wszystko wiesz nie mówiąc że jesteś halibutem i wszystko wiesz.
Tfu.
Z kurwami walczę.Masz manię halibutoprześladowczą?
@Karateka@ nie przelogowałeś się.Jak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.
Wczytaj się trochę w historię kolonii francuskich i to gdzie do tej pory gada się po żabojadzku, to rozwiążesz swoją zagadkę.Z kurwami walczę.
Zobacz se reprezentację Francji z 82 roku, a zobacz teraz. Wtedy sami biali z jednym murzynem, teraz same murzyny z jednym białym grizmanem.
Walczysz w internecie, ale nie naśmiewam się. To przecież całe Twoje życieZ kurwami walczę.
Zobacz se reprezentację Francji z 82 roku, a zobacz teraz. Wtedy sami biali z jednym murzynem, teraz same murzyny z jednym białym grizmanem.
Nie jest tak źle. Przecież tylko niecałe 10% to ludność napływowa. Jeszcze z 2-3 pokolenia są potrzebne
View attachment 125039

ale chociaż tematycznieAle gówno![]()

Nie widzę objawów upadku
Nie żeby lepiej nie wjeżdzały tylko jest totalny zakaz wjazdu tam. Policja też tam nie wjeżdża. Szwecja już 10 lat temu była straszna pod tym względem ale teraz jest tam tragedia. W zeszłe lato byłem w Malmo i nigdy więcej nie chce tam jechać. Współczuję Szwedom ale sami sobie sprawili taki los.Tam już powstały dystrykty, na które obywatele Szwecji i inni biali lepiej żeby nie wjeżdżali, bo brudasy zrobiły na nich swój dziki zachód.
Tak.Bardziej mnie zastanawia czy on chciał go udusić i przytrzymał pomimo że chłop już zjechał, czy po prostu mieszanka alko/narko spowodowała że się nie obudził.
Nie spotkałem się z przypadkiem żeby ktoś zmarł po duszeniu (bez zamiaru uduszenia w sensie).
Sam z kilka razy tak uspałem w dawnych latach i nawet myślalem wtedy że to bardziej humanitarne niż napierdolić takiego
W najłagodniejszym wydaniu dostałby nieumyślne spowodowanie śmierci.Bardziej mnie zastanawia czy on chciał go udusić i przytrzymał pomimo że chłop już zjechał, czy po prostu mieszanka alko/narko spowodowała że się nie obudził.
Nie spotkałem się z przypadkiem żeby ktoś zmarł po duszeniu (bez zamiaru uduszenia w sensie).
Sam z kilka razy tak uspałem w dawnych latach i nawet myślalem wtedy że to bardziej humanitarne niż napierdolić takiego
W Malmo jest przejebane. Tam już powstały dystrykty, na które obywatele Szwecji i inni biali lepiej żeby nie wjeżdżali, bo brudasy zrobiły na nich swój dziki zachód.
Moi znajomi się z Malmo wyprowadzili, po tym jak się okazało, że pigmentowo upośledzeni 12-13 latkowie zaczęli chodzić z nożami do szkoły..
+1 panowie.Nie żeby lepiej nie wjeżdzały tylko jest totalny zakaz wjazdu tam. Policja też tam nie wjeżdża. Szwecja już 10 lat temu była straszna pod tym względem ale teraz jest tam tragedia. W zeszłe lato byłem w Malmo i nigdy więcej nie chce tam jechać. Współczuję Szwedom ale sami sobie sprawili taki los.

A skąd wiesz że cwiary nie dostanie?W najłagodniejszym wydaniu dostałby nieumyślne spowodowanie śmierci.
Jednakże status zawodowego zawodnika sztuk walki i nieudzielenie pomocy będzie podbijać do górnej granicy widełek wyrokujących (w tym przypadku 5 lat)
Jestem zdania, że zakwalifikują to jako morderstwo w zamiarze ewentualnym (1-10 lat)
Bo jest ciapakiemA skąd wiesz że cwiary nie dostanie?
Banderowiec jest ministrem sprawiedliwości. Tęczowa organizacja sędziów zadba o łagodny wymiar kary dla biednego ciapaka.A skąd wiesz że cwiary nie dostanie?
Z podanych wiadomości i rozumienia prawa, przewiduje po prostu taką kwalifikacje czynu.A skąd wiesz że cwiary nie dostanie?
Na moje to okoliczności za bardzo temu nie sprzyjają ale nie znam się na prawie.Banderowiec jest ministrem sprawiedliwości. Tęczowa organizacja sędziów zadba o łagodny wymiar kary dla biednego ciapaka.