Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Jeszcze dorośniesz. Dopiero zaczynasz z yerbąPrzeciez to jest wtedy siekiera nie do wypicia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze dorośniesz. Dopiero zaczynasz z yerbąPrzeciez to jest wtedy siekiera nie do wypicia

Ja zapomniałem wczoraj wypić co zalałem.póki co brazylijskie yerby z zestawu startowego najgorsze są te z dodatkami jagód goji, wczoraj jeszcze piłem inną z czymś i też była tak okropna że od razu musiałem do kibla wylać
a w środę już dojdzie cały zestaw z nową rurką i dwoma specyfikami z Argentyny

Ja zapomniałem wczoraj wypić co zalałem.
Basti umrę jak dziś wypije?
![]()
Na alledrogo dostane?Próbował ktoś Guayusy? Polecam, złoto
![]()
Guayusa - niezwykły eliksir z serca Ekwadoru - Przychodnia Drozdowski
Wyobraźmy sobie napój o właściwościach pobudzających kawy lub yerba mate, przynoszący jednocześnie skupienie i przyjemne odprężenie. Czy to w ogóle […]michaldrozdowski.pl

Taka też się liczy? To sobie jutro kupię jak otworzą Kauflanda. Słomki nie trzeba i fusów nie ma
[/URL]![]()
Potem juz tylko lsd i leżenie na ławeczkeTa najpierw kawa, później jakieś guarany i yerba maty a na końcu jak już nie będzie klepało to amfetamina donosowo #cudzechwalicieaswegonieznacie

No dobra jest, a do tego ciągle konar płonieta nawet fajnie smakuje
![]()
Verde Mate Green Temperamento 50g
Verde Mate Green Temperamento to yerba mate pełna ziołowych dodatków. Doskonale pobudza i cechuje się wspaniałym, głębokim smakiem.www.poyerbani.pl

a ta jest chyba moja ulubiona od tego producenta
![]()
Verde Mate Green Mas IQ 0,5kg
Verde Mate Más IQ to kompozycja ostrokrzewu paragwajskiego i składników nadających jej delikatnie owocowy smak. Nie brakuje w niej także pożytecznych dodatków! Warto spróbować!www.poyerbani.pl

sprawia, że czuję się mądrzejszy i przystojniejszywczoraj rano po 3 łykach została wylana do kibla
Co Ci w niej smakuje ?![]()

To wódka Andrzej. Wódka.sprawia, że czuję się mądrzejszy i przystojniejszy![]()

Zaciekawiłeś. Trzeba spróbować.Próbował ktoś Guayusy? Polecam, złoto
![]()
Guayusa - niezwykły eliksir z serca Ekwadoru - Przychodnia Drozdowski
Wyobraźmy sobie napój o właściwościach pobudzających kawy lub yerba mate, przynoszący jednocześnie skupienie i przyjemne odprężenie. Czy to w ogóle […]michaldrozdowski.pl
Dostaniesz, te sprawdziłem:Na alledrogo dostane?![]()
Pijam. Lubiem. Polecam.
Na alledrogo dostane?![]()
Ja nie
Ja nie
Gdyby nie była sobą byłaby inna.jest inna niż inne na pewno
Jakbyś się znał xDproces leżakowania pomaga tej herbacie jak i przy whisky im dłużej tym lepiej
człowiek by się tak napił

Popytaj ludzi, którzy pracują może masz takich w gronie znajomych jak wygląda życie i praca w inpost.