KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Mój równiez, ekipa z klubu przyjezdzamy, b ędzie mocJa będę, mój człowiek tam walczy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mój równiez, ekipa z klubu przyjezdzamy, b ędzie mocJa będę, mój człowiek tam walczy.
My mamy jedną z pierwszych walk, później siadam na "trybuny" i można coś pobajdurzyć. Na after zostajecie?Mój równiez, ekipa z klubu przyjezdzamy, b ędzie moc
My ME, szczerze to ja zrelaksowac się jade i najebać, planów nie znam, ale pewnie takMy mamy jedną z pierwszych walk, później siadam na "trybuny" i można coś pobajdurzyć. Na after zostajecie?
Chyba będzie nas na tyle mało, że na spontanie się gdzieś wjebiemy. Coś tak czujęW ogóle to gdzie idziemy w końcu? Bo nie ogarniam już
Od momentu ustawy o zakazie męczenia dupy na rynku to jest spokój.![]()
Cześć chłopaki, macie ochotę na chwileczkę zapomnienia? Zapraszam Was do klubu Princess, piwko na wejściu gratis.
![]()
Ważne żeby była najlepsza, największa, najtańsza wódkaChyba będzie nas na tyle mało, że na spontanie się gdzieś wjebiemy. Coś tak czuję
Od momentu ustawy o zakazie męczenia dupy na rynku to jest spokój.

Ja zawsze mówiłem: "przepraszam jestem niepełnoletni". Chwilę musiały przetworzyć dane, a to wystarczało żebym się oddalił.Szczerze to mi jakoś zajebiście nie przeszkadzały. Czasem można było pożartować i miło pogadać, a jak sie człowiek gdzieś spieszył, to treściwe i kulturalne "spierdalaj" pomagało.![]()
Wyjdźmy o 12Dobra zbieram do kupy wszystkich, który się zadeklarowali i apeluję do tych co tego nie zrobili, żeby się kurwa zdecydowali.
Ido:
1. @respect
2. @Mnichu
3. @cRe
4. @_Logan_ (weź mordeczko podrzuć jeszcze jakiś pub to coś wybierzemy)
5. @MegasamoaN
6. @mewson
7. @Fred K (chociaż widzę, że ban poszedł)
8. @husarz
Chuj wi czy ido:
1. @Bodzio (w zawieszeniu)
2. @Matszo92
3. @halibut
4. @KalasznikowMac
5. @nicos
Generalnie chętni niech się dopisują do listy. Musimy mieć konkretną liczbę, żeby coś zarezerwować. Ciężko będzie znaleźć miejsce dla tylu osób na spotkanie, chyba że wyjdziemy o 17.

Na tą chwilę wygląda na to, że nie dam rady. Jak coś się zmieni, to dam znać.

Sory wariaty pospało się, dopiero 12-13 będę we wro ;/
kiedyś byłem w takim pubie XIII igieł i było spoko, ale tam za bardzo nie pojemy. trzeba by fejsbuk popatrzeć. Jaki termin ostatecznie ? Ja w piątek i sobotę pracuję do 21, ale tak czy tak przyjadę prosto z roboty.@_Logan_ coś tam ciekawego z miejscówek masz? Z tego co widzę to będzie nas ok. 8 osób, chyba że ktoś jeszcze dołączy.
w sobotę.kiedyś byłem w takim pubie XIII igieł i było spoko, ale tam za bardzo nie pojemy. trzeba by fejsbuk popatrzeć. Jaki termin ostatecznie ? Ja w piątek i sobotę pracuję do 21, ale tak czy tak przyjadę prosto z roboty.
Cinema Paradiso w sobotę 30.09 na 20:00 kurwie!
W obu Przybij Piątaka miejsc nie było.

W wieku Kaczki nie jestem ale zastanawiam się czy nie będę najstarszy z towarzystwa bo reszta będzie miała po 20 lat![]()
Nie będziesz ;) @respect też raczej 20stki nie ma :D
88Ja się nawet nad tym nie zastanawiałem. Ze mnie proszę dziada nie robić, mi do kaczki bardzo daleko. Ale od 20stki też już trochę minęło. Ja jestem rocznik 90.