Wrocław 71 dziwki

View attachment 117880
Jestem z Wami!
Crying-Gif.gif
:juanlaugh:

No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności
:beczka:

Ja mam dramat z tą nogą dalej. Żałuję, że nie mogę się z ekipa zobaczyć i napić, ale nie będę pajacował. Muszę się wyleczyć bo trza jebać na prywaciarza

Od dupy aż po kostkę noga w takim stanie.
View attachment 117863
A Co się tobie stało? To nawet nie wygląda na okopane..

Widzę że tu prawdziwy GANGSTA się objawił :juanlaugh:
Chłop pierwsza linia, pierwsze pierdolnięcie, jak machnie to ściąga czterech :juanlaugh:

Siada na niego 5 chłop odpala super sajana i wracamy do domu a on w bląd włosach do baru
Stary weź kurwa, utkaj. Mewson to jest morda od 2018. Ja stoję za nim, wiec mi nie pierdol

No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności

Ja mam dramat z tą nogą dalej. Żałuję, że nie mogę się z ekipa zobaczyć i napić, ale nie będę pajacował. Muszę się wyleczyć bo trza jebać na prywaciarza

Od dupy aż po kostkę noga w takim stanie.
View attachment 117863

Kurła nic nie mówiłeś że jesteś wilkołakiem.. :joer:

Stary weź kurwa, utkaj. Mewson to jest morda od 2018. Ja stoję za nim, wiec mi nie pierdol
Pierwsze pierdolnięcie.

Boro na 10.

Nie przeczę że jest dobry, ale fantazja go ładnie ponosi ;) szuka zwady, bo widzę że głównym tematem na waszym złocie są żale o moją osobę, kurwa :juanlaugh:

Back