mewson
EFC Africa Light Heavyweight

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Bastek pije tylko browar
A Co się tobie stało? To nawet nie wygląda na okopane..No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności
Ja mam dramat z tą nogą dalej. Żałuję, że nie mogę się z ekipa zobaczyć i napić, ale nie będę pajacował. Muszę się wyleczyć bo trza jebać na prywaciarza
Od dupy aż po kostkę noga w takim stanie.
View attachment 117863
Jak to nie wygląda! Jak z Matim lowkingi szykujemy na Pimblemta!A Co się tobie stało? To nawet nie wygląda na okopane..
Ty to się kurwiu nawet nie udzielaj, byłeś nad morzem i dupa cicho.
We wro powszechne jest wjeżdżanie ludziom w nogi na zlocie.A Co się tobie stało? To nawet nie wygląda na okopane..
Boi się że wpadnę więc chce być w formie do ucieczkiBastek pije tylko browar

Bastuś jest równy gość, musiałbyś najpierw przeze mnie przejśćBoi się że wpadnę więc chce być w formie do ucieczki![]()

Bastuś jest równy gość, musiałbyś najpierw przeze mnie przejść![]()

Sam bym się nie zjawił, za dużo osób na mnie poluje, wziąłbym siwego, marcinosa, szplina, pyra, kogoś jeszcze, i możemy się mierzyćBastuś jest równy gość, musiałbyś najpierw przeze mnie przejść![]()

Sam bym się nie zjawił, za dużo osób na mnie poluje, wziąłbym siwego, marcinosa, szplina, pyra, kogoś jeszcze, i możemy się mierzyć

Albo złomowaniem przed ustawkąZapachniało ustawką na Złomiarzu …
![]()

Nie ma problemu. Ustawcie się tylko w kolejce.Sam bym się nie zjawił, za dużo osób na mnie poluje, wziąłbym siwego, marcinosa, szplina, pyra, kogoś jeszcze, i możemy się mierzyć![]()
Sam na pięciu, ogarniętych.Nie ma problemu. Ustawcie się tylko w kolejce.

Bardziej kupą w gaciach krecika.Zapachniało ustawką na Złomiarzu …
![]()
OwszemBardziej kupą w gaciach krecika.
bo to mało zębów skruszonych, tyle że z wiekiem przestałem być samobójcą i nie będę świadomie wychodził sam na gości 30kg cięższych ;)Powodzenia synekSam na pięciu, ogarniętych.
Gdzie zawodowca poskładało 2 lamusów.
No ale trzeba w siebie wierzyć, zdrówko![]()

Widzę że tu prawdziwy GANGSTA się objawiłPowodzenia synek![]()

Z grubasami się nie bije. Na grubasa mam innego grubasa.
Tacy tylko do mniejszych lubią sapaćZdaje się że panowie nie chodzą w tej samej wadzę.

A ile ważysz?Z grubasami się nie bije. Na grubasa mam innego grubasa.
Wychodzę tylko w swojej wadze.
Nie ma problemu. Ustawcie się tylko w kolejce.

Stary weź kurwa, utkaj. Mewson to jest morda od 2018. Ja stoję za nim, wiec mi nie pierdolWidzę że tu prawdziwy GANGSTA się objawił
Chłop pierwsza linia, pierwsze pierdolnięcie, jak machnie to ściąga czterech
Siada na niego 5 chłop odpala super sajana i wracamy do domu a on w bląd włosach do baru
No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności
Ja mam dramat z tą nogą dalej. Żałuję, że nie mogę się z ekipa zobaczyć i napić, ale nie będę pajacował. Muszę się wyleczyć bo trza jebać na prywaciarza
Od dupy aż po kostkę noga w takim stanie.
View attachment 117863

Zależy, i tak bym zbijał.A ile ważysz?

Pierwsze pierdolnięcie.Stary weź kurwa, utkaj. Mewson to jest morda od 2018. Ja stoję za nim, wiec mi nie pierdol