Gaara
UFC Heavyweight
No i git18 pod nasypem - beer/bear bar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i git18 pod nasypem - beer/bear bar

Losowanie urlopuMam jutro wolne
Także do zobaczenia @Gaara jutro o 18 !
Nie moglem nie skorzystac z tej opcji, gdy 10 dni temu lider zapytal czy ktoś nie chce urlopu po nowym roku, zglosilem sie na sam piatek i dostalem zgode nawet bez udzialu w losowaniu, ktore mialo sie odbyć![]()

To dla ich bezpieczeństwa, żeby nie zażyli za bardzo życia!Losowanie urlopu![]()
Który to sra gdzie popadnie? Nie wiem na pewno ale się domyślam.Wrocławskie sofy w strachu …
Przecież dla nas zawsze jest cos wolnegoRezerwowaliście jakiś stolik/sofe?
sofy szkoda dlatego ja właśnie sram, żeby nie odjebac czegoś przez przypadekJuż siedzimyRezerwowaliście jakiś stolik/sofe?
Nasram dla taksówkarza w uberze i za 20min jestem.Już siedzimy
No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności

No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności
Ja mam dramat z tą nogą dalej. Żałuję, że nie mogę się z ekipa zobaczyć i napić, ale nie będę pajacował. Muszę się wyleczyć bo trza jebać na prywaciarza
Od dupy aż po kostkę noga w takim stanie.
View attachment 117863
jebnąłbys setę i to rozchodził - mięczakNo nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności
Ja mam dramat z tą nogą dalej. Żałuję, że nie mogę się z ekipa zobaczyć i napić, ale nie będę pajacował. Muszę się wyleczyć bo trza jebać na prywaciarza
View attachment 117863

Różal też z wami?
Gorzej, halibeta
![]()
Ja nawet polamane zeby rozchodzilemjebnąłbys setę i to rozchodził - mięczak![]()
Kto na Bogusia odcinki nie zaliczył nie może mówić, że imprezował we Wrocławiu

Kawał giry… chociaż z 65 kg będzie?No nie ma mnie, ale rozmawiałem o tym z chłopakami. Nie chciałem pisać wcześniej bo często jest tak, że jak się jeden wysypie to zaraz reszta się sypie. A nie mogłem im odebrać tej przyjemności, że Bastek by się rozmyślił z powodu mojej nieobecności
View attachment 117863
Zwolnij bo jeszcze sobie nadgarstek do kompletu uszkodzisz