Wojciech Mrozowski bez akredytacji na KSW 41, dziennikarz nie wejdzie też na żadną galę KSW!

Status
Not open for further replies.
"Chcę,żeby wszyscy byli szczęśliwi...potrzebuję waszej energii"- W. Morozowski wybory Mistera hahahaha

Jeśli to prawda na temat metod jakie stosował Wojtek czyli podsłuchiwanie itd to stracił u mnie. Nie miej jednak robi z wszystkich portali / kanałów najlepszą robotę w polskim mma i żal było by z tego nie czerpać. Liczę, że faktycznie tak jak mówił przebije się jeszcze bardziej w kierunku Stanów i da nam wywiady z elitą światowego mma.

Jeśli to prawda na temat metod jakie stosował Wojtek czyli podsluchiwanie itd to stracił u mnie. Nie miej jednak robi z wszystkich portali / kanałów najlepszą robotę w polskim mma i żal było by z tego nie czerpać. Liczę, że faktycznie tak jak mówił przebije się jeszcze bardziej w kierunku Stanów i da nam wywiady z elitą światowego mma.

Nie no dajmy spokój z tym podsłuchiwaniem serio myślicie że stał za firankom podsłuchiwał ? jak by to jeszcze potwierdzili zawodnicy, albo inni ludzie, to może, ale o tym gadał klakier Juras i kłamca Lewandowski więc dajmy spokój.

kolejny świetny live. kolejny raz rozjechał te Zoo o nazwie KSW i dojebaniem Newsem z Wrocławiem coś pięknego :antonio:

Czekam na kolejne Live, może tym razem z Rorym po zdobyciu Pasa nooo obejrzałbym.

Status
Not open for further replies.
Back