Wiem kto wygra na 100 % - gra

Cavalcante vs Kyle

jesli cavalcante zawalczy na swoim poziomie to spokojnie wyciagnie przynajmniej decyzje, ale jesli tak jak ostatnio to za niedlugo bede miec kutasa w avku

up kaczy mowil, ze nie wolno

Chciałbym obstawić Kaczy w twojej grze Kyla przeciwko Cavalcante.

Uzasadnienie:

Cavalcante przegrywa z szybkimi strikerami takimi jak Hendo czy właśnie Kyle nawet sądze, że Mike ubije brazola w 2rd (ale tego już nie bierz pod uwagę ;D ).

<--- @Kaczka for you :-)

Miałem tego nie robić, ale jeżeli Tobie się to podoba, a na mnie nie robi to żadnego wrażenia... Wręcz przeciwnie, bo teraz nie będę musiał przejmować się zmianą avka przy porażce więc... I wilk syty i owca cała

A teraz gilotynka od Cody'ego i punkcik do kolekcji :-)

A może jednak znajdź sobie jakiegoś avatara "nie z gry", zawsze to lepiej się pośmiać z kogoś jak udupi.

@Kaczy
dwa mi weszły, obstawiam dalej

EFS 2

Jedrzej Kubski vs Wiktor Sobczyk

Węgorz bikoz ma lepszy parter i wygra walke przez poddanie (pewnie rnc)

.......................................................

Josh Barnett vs Daniel Cormier

Cormier nie zależnie od wyniku tej walki najprawdopodobniej przejdzie do UFC. Barnett raczej nie, także będzie zdeterminowany do tego aby pokazać że jest/był najlepszym cięzkim w Sf. Poza tym, myśle że doświadczenie i warunki fizyczne wezmą góre

Niestety, Korean Zombie okazał się zbytnim kozakiem dla Dustina, przyznaje sę, poległem. Koniec z grą, 3 wpadka, po szkole zmienię avatar, by jeszcze odbyć karę.

Na Sajewskiego - nie można

di-Z0L3.jpg

Aleksander Georgas vs. Janusz Staszewski

Walka dwóch niepokonanych zawodników ale to Aleksander go wygra i zaachowa czyste konto porażek.

:D

Daniel Cormier myślę, że powinien z łatwością pokonać Barnetta. W sumie to już drugi typ, strzał na, według wielu, tego gorszego. Daniel jest jednak niepokonany, w ostatniej walce z łatwością znokautował Silvę, Josh jest natomiast bardzo pewny siebie, co może go zgubić. Cormier zostanie niepokonanym!

Pobawię się.

Finał Grand Prix Strikeforce w wadze ciężkiej
265 lbs.: Josh Barnett (31-5) vs. Daniel Cormier (9-0)

Obstawiam Cormiera. Atutem Barnetta są zapasy oraz warunki fizyczne, jednakże Cormier z uwagi na fakt, że jest utytułowanym zapaśnikiem nie pozwoli się obalić i wciągnąć w gierkę Josha. Daniel powinien utrzymać walkę w stójce i wypunktuje Barnetta na pełnym dystansie, ewentualnie wygra przez TKO.

Daniel Cormier

Mysle, ze Daniel jest na tyle dobrym zapasnikiem , ze nie da sie obalic i w stojce wypunktuje Barnetta. Cormier przez decyzje

UFC 146:

Dan Hardy vs Duane Ludwig

The Outlow na początku rozważnie będzie starał się wyczuć swojego przeciwnika, lecz pod koniec rundy rozkręci się i wykorzysta swój zasięg, i może uda mu się skończyć Ludwiga przed czasem... A jeżeli nie zrobi tego w pierwszej rundzie to uważam, że dojdzie do decyzji, która tak czy siak zostanie ogłoszona na korzyść Dana wygrywając 1 i 2 rundę... 3 runda dla Ludwiga... Chociaż w tej walce może się wydarzyć wszystko, jednak stawiam na dobrą dyspozycje Outlowa... A tak poza tematem obstawiam też że to będzie jedna z nudniejszych walk na tej gali - takie mam przeczucie...

EDIT: @jajcarz jak sobie życzysz (avatar).. nie wiedziałem, że wam to będzie przeszkadzać, poza tym kaczy mnie do tego zachęcił :-)

84 kg.: Michał Szuliński (4-2-1) vs. Andre Reinders (17-10-2)

Misiek wygra bo jest młodszy oraz lepszy :) Jeżeli walka trafi do parteru to raczej długo nie potrwa i Misiek wyciągnie jakieś submission.

Ej to ja też chce na Szulińskiego!! :-)

XCage 4

Michał Szuliński vs Andre Reinders

Stawiam na Michała z takiego powodu, że na codzień trenuje w klubie Arrachion MMA Olsztyn i wierzę w dobre przygotowanie go do tej walki, tym bardziej, że jego sparing partnerem jest między innymi Chalidow, który walczył już kiedyś z Reindersem, przez co zna jego słabe strony i jego cenne wskazówki będą bardzo przydatne dla Michala w walce... Poza tym Michał udowodnił już, że potrafi być skuteczny w parterze o czym świadczą dwa ostatnie rear-naked choke i jeżeli uda mu się sprowadzić walkę do parteru, tymczasem może walka długo nie potrwać... Boję się tylko, że doświadczenie Andre może wziąć górę w tym pojedynku, co spowoduje, że będę musiał przyodziać innego awatarka na tydzień tym razem na poważnie :-)

xcage 4

Michał Szuliński vs. Andre Reinders

Andre jest bardziej doświadczonym zawodnikiem, niż Michał, co może okazać się kluczowe w tym pojedynku.

Kyle Kingbsury vs Glover Teixeira - Glover to jedna z większych przysłości wagi półciężkiej.

@kaczka41

Ja Ci kurwa dam war Andre xD! Andre walczył już kilkukrotnie z Polakami m.in.z Mamedem i chyba Chmielewskim o ile się nie mylę.

Strikeforce grand Prix - Josh Barnett vs Daniel Cormier

Myślę, ze bedzie tak jak kiedys z Juniorem i Velasquezem, gdzie mówiło się ze Cain jest nie do pokonania, a Cormier pokonał chyba jedynie Bigfoota z takich wiekszych powazniejszych przeciwników, jakby nie było dosyc sredni fajterzy jak Mike Kyle tez obijali Silve, więc nie ma wg mnie jeszcze podstaw zeby mówic ze Cormier jest az tak dobry

Back