JigoroKano
Bellator Featherweight
A co z typerem MMA się stało ja sie pytam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zdecydowanie, myślę że tak się właśnie stanie@Endrju Golara jakieś dobre żeberka za wygrany kwit muszą wjechać
Chyba umarł, ale chujowo bo się wkręciłem lekkoA co z typerem MMA się stało ja sie pytam?
Lepiej nie zadawać tak niewygodnych pytańA co z typerem MMA się stało ja sie pytam?
Jak tam sytuacja Panie @Gienek?Policzę ile hajsu było bo nie pamiętam kto wpłacał i ile i dam znać.
Zajebany jestem po kokarde, Policzę to na dniach
Dziękuję raz jeszcze@Endrju Golara Gratulacje za zwycięstwo, w puli było 900 zł do zgarnięcia.
Odezwij się na maila [email protected]Dziękuję raz jeszcze
PomyślęRobimy typera w tym sezonie ?
Ja jestem chętny jakby co.
Panowie pamiętajcie o typerze, jutro LM rusza
Nie, tylko mecze bez bonusówW tym roku tez nie typujemy półfinałów etc.?
Przypominam. Dziś Liga mistrzów. Nie wszyscy typowali jeszcze.
A ja nie zapomniałem, a wyszło na to samo jakbym zapomniałKurwa zapomniałem...
Umowa Polsatu na LM kończy się w tym sezonie. Właśnie trwają rozmowy w sprawie umowy na kolejne 3 sezony i ponoć to znowu Polsat jest faworytem do zakupu praw.Nie mam Polsatu Sport premium, kiedy kurwie będą znów puszczać w otwartej tv? Na ile sezonów mają umowę?
Samo tak wyszło
Gdybym wystartował, rozniósł bym Was szanowni Panowie jak gnój po poluGdyby nie to że przespałem kilka kolejek to nie byłoby tu po was co zbierać.
Już jesteś pierwszy, punkt przede mną i dwa przed Endrju. Wyrównana liga w tym sezonie@Gienek 178
@Endrju Golara 177
Moja skromna osoba 177.
2 mecze do końca a tu łeb w łeb o zwycięstwo. Szkoda że żadnej nagrody nie było przewidzianej. Ale przynajmniej fajna zabawa.