Rado
BAMMA Middleweight
@Gienek @ziomeq @Halba83 @5jointow @Endrju Golara @VendettaNH
Przypominam, dzisiaj kolejna kolejka cudów
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry z Ciebie człowiek, dzięki za przypomnienie.@Gienek @ziomeq @Halba83 @5jointow @Endrju Golara @VendettaNH
Thx@Gienek @ziomeq @Halba83 @5jointow @Endrju Golara @VendettaNH
A ty poczekałeś do 21 i dopiero przypomniałeśKilku kolegów się zakręciło i nie ogarnęło, że dzisiaj LM gra
No słabo, mi akurat z głowy kompletnie wyleciało...A ty poczekałeś do 21 i dopiero przypomniałeś
A ty poczekałeś do 21 i dopiero przypomniałeś
Sam niemal zapomniałem i oddałem typy chwilę przed 19. Nawet nie wiem gdzie sprawdzić kto oddał typ, a kto nie przed rozpoczęciem spotkańNo słabo, mi akurat z głowy kompletnie wyleciało...
kwestia dogadania@mighty gramy tylko mecze ? Rozumiem, że bez żadnych bonusów ?
Jakaś zrzuta dla winner'a?
Będę sprawdzał wszystko na koniec@Gienek ja się zakręciłem na samym początku, bo pierwszy raz gram na kicktippie i puściłem bonus, który dotychczas dał mi 20 punktów. Sorry za nieogar, w końcowej klasyfikacji odejmij mi po prostu liczbę punktów, które wpadły z tytułu bonusa (może coś jeszcze dojść, bo tam się chyba wybierało kto dojdzie do półfinału).
Jeszcze finał a tu zrobię bonus za dokładny wynik 30 pkt hehe@Endrju Golara gratulacje .
Chyba Ty wygrałeś typera z tego co widzę bo @Esorath i @Rododendron mają punkty z bonusów, a to się nie liczy.
Chyba na to wychodzi. Dzięki@Endrju Golara gratulacje .
Chyba Ty wygrałeś typera z tego co widzę bo @Esorath i @Rododendron mają punkty z bonusów, a to się nie liczy.
Policzę ile hajsu było bo nie pamiętam kto wpłacał i ile i dam znać.Chyba na to wychodzi. Dzięki