Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem na czysto?Brakuje mi jeszcze 5 przelewów
Tak jestJa jestem na czysto?
Ode mnie poszło, tylko zamiast Endrju Golara napisałem Gienek. Sprawdź, ale mogę wrzucić screena jeśli trzebaTak jest
Brakuje mi od @mighty @Endrju Golara @Esorath @5jointow @HubiSSJ3 @spontan mam jeden niepodpisany w tytule ksywą z forum od Patryka, więc jeśli to przeczyta niech napisze maila z ksywa i go wykresle z czarnej listy. Resztę proszę o wpłacenie kasy do końca tygodnia, bo inaczej zablokuje w typerze hehehehe.
Z mojej strony przelew poszedł w poniedziałek więc też powinieneś mieć wczoraj.Tak jest
Brakuje mi od @mighty @Endrju Golara @Esorath @5jointow @HubiSSJ3 @spontan mam jeden niepodpisany w tytule ksywą z forum od Patryka, więc jeśli to przeczyta niech napisze maila z ksywa i go wykresle z czarnej listy. Resztę proszę o wpłacenie kasy do końca tygodnia, bo inaczej zablokuje w typerze hehehehe.
Ps. Jeśli reszta wpłaci w puli będzie około 1000 zł
Jak robiłeś wczoraj to pewnie dojdzieOde mnie poszło, tylko zamiast Endrju Golara napisałem Gienek. Sprawdź, ale mogę wrzucić screena jeśli trzeba
Jest, zgadza się.Z mojej strony przelew poszedł w poniedziałek więc też powinieneś mieć wczoraj.
Nie, już wcześniej i pisałem tu o tymJak robiłeś wczoraj to pewnie dojdzie
Tutaj@Gienek poszło. Daj znać, czy doszło. Zamiast Endrju Golara, napisałem Gienek
Wyślij mi potwierdzenie na maila, bo nie widzę tego u siebie.Tutaj
Ok, sprawdzę jak będę przy kompie.@Endrju Golara napisałem maila, chyba wiem jak to się stało, że nie mogłem Cie znaleźć.
Napisałem mailaNo to hajsy są, zgadza się
O kurde to jakiś błąd w matrixie chyba@5jointow ładny awans na lidera rozgrywek.
Chyba muszę więcej tych jointów jarać na dobrego typera.
PS szacun za Tygrysią Maske w awatarze, Twoje zdrowie .
O, dzięki, w ogóle zapomniałem, że to dzisiaj.
Dzięki za info ;)
Nie no ja mam obstawione.
Dałbym sobie rękę uciąć że nie miałeś obstawionych do 13.08Nie no ja mam obstawione.
Koniecznie!robimy na mistrzostwa świata oddzielnego typera ?
robimy na mistrzostwa świata oddzielnego typera ?