Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście zapisy do 6.09. Odezwijcie się do mnie na maila [email protected] podam Wam numer konta na który trzeba zrobić przelew.
Poszedł mejlOczywiście zapisy do 6.09. Odezwijcie się do mnie na maila [email protected] podam Wam numer konta na który trzeba zrobić przelew.
poszłoOczywiście zapisy do 6.09. Odezwijcie się do mnie na maila [email protected] podam Wam numer konta na który trzeba zrobić przelew.
Wpisowe 50 zlDołączyłem
Wpisowe 50 zl
Wysłałem maila.Oczywiście zapisy do 6.09. Odezwijcie się do mnie na maila [email protected] podam Wam numer konta na który trzeba zrobić przelew.
Możesz po weekendzieGienek kasę trzeba wpłacić dziś czy można po weekendzie?
Mogę, tylko się odezwij do mnie bo nie pamietam po nazwisku.Gienek mi możesz wysłać na fb
Z tego co będzie to z każdego 50 zł dla wygranego i 20 zł na jakiś cel charytatywny, z tym że jeden z graczy, wpłacił wieksza sumę niż 50 zł, powiedzmy że to jest krotność tej sumy. Ile i kto niech zostanie tajemnicą, dla smaczku, ja od siebie też coś dorzucę. Także w puli będzie parę zł.
Sam jestem zaskoczony.
Proszę wpłacać hajsy bo brakuje trochę do tej działki na MokotowieProszę resztę osób o wpłatę kasy, gra 16 osób, a przelewy poszły od 6
Proszę resztę osób o wpłatę kasy, gra 16 osób, a przelewy poszły od 6 no i jedna osoba nie robi wpłaty, gra ale jak wygra to nie bierze hajsu, czyli brakuje 9 osób. Ja Was kurwa znajdę i po lewatywie.
O to to toMokotowie
Poszło@Gienek jak odeślesz dane na maila to oznacz proszę, bo tam mi przychodzi tyle spamu że muszę przeszukiwać pocztę
A to jeszcze nie wszyscy wpłacili??@Gieniek jutro poleci kasa.
Przypominam, że jutro grają jakby ktoś zamulił. Powodzenia