Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, że mówiłem, że mogę przygarnąć nagrodę, ale jeśli rzeczywiście nie chcesz, to myślę, że sprawiedliwiej będzie jeśli dostanie ją ktoś z drużyny, która zajęła 2 miejsce (oczywiście jeśli się zgodzisz na to).
Zgaduję, że @Szady się do Ciebie odezwie na dniach, na maila, którego podałeś przy rejestracji.a kto zajmuje sie wysylka nagród?gdzie podawac dane?
Wiem, że mówiłem, że mogę przygarnąć nagrodę, ale jeśli rzeczywiście nie chcesz, to myślę, że sprawiedliwiej będzie jeśli dostanie ją ktoś z drużyny, która zajęła 2 miejsce (oczywiście jeśli się zgodzisz na to).
@zupelnieObcytuu @adrooz któryś zainteresowany? Jeśli oboje, to możemy wylosować, któremu przypadnie nagroda.
Zgaduję, że @Szady się do Ciebie odezwie na dniach, na maila, którego podałeś przy rejestracji.
Akurat Wojtek grywał z nami przed turniejem. No ale jeśli nie chcesz przekazać swojej nagrody komuś z drużyny, która zajęła drugie miejsce to chętnie przygarnę to białeczkoEj bez jaj, jeszcze tego brakuje, żeby wszystko zgarnęły konkursowe konta :D. Nie chcesz @OD, to przekażę komuś innemu. Kto się pierwszy zgłosi z regularnie grających forumowo ten wygrywa. No chyba, że jednak OD zmieni zdanie :)
Z kontem konkursowym piłem bardziej do twojego partnera, ty jesteś po prostu... Wojtkiem z mmanews ;) Jakbyś zgarnął nagrodę to brakowałoby tylko do dopełnienia, żeby karik okazał się Andrzejem Kościelskim.ja tam nie wypowiadam się na temat nagrody, ale konkursowym nie chciał bym być nazywanym, czytam regularnie mmarocks od 2010, pokazywałem nawet rejestracje z 2012, to że się nie wypowiadam to po prostu moja własna decyzja, ale zawsze dzień zaczynam z newsami mmarocks, ringpolska, bokser.org , także bez spiny ale po prostu zagrałem na turnieju, bo grałem z Wami jak haxball wychodził i na forum to była kompletna nowość więc czułem się nawet zobowiązany zagrać ;) osobiście nie gram nic w haxa poza meczami z wami, więc naprawdę nie chciałbym takiej łatki, piątka ;)
Z kontem konkursowym piłem bardziej do twojego partnera, ty jesteś po prostu... Wojtkiem z mmanews ;) Jakbyś zgarnął nagrodę to brakowałoby tylko do dopełnienia, żeby karik okazał się Andrzejem Kościelskim.
Już uzgodniłem, że OD zabiera. Za późno. :PJak nikt nie chce to ja przygarne :D
Może być dobry pomysł, tylko gra musiałaby być for fun bez łasych Andzejów na nagrody.Panowie może by teraz zrobić jakąś ligę? Każdy z każdym, co tydzień jedna kolejka "u siebie", później "na wyjeździe",2vs2 lub 3vs3? Jeden mecz 8 lub 10 min jak nie za dużo, bez limitu bramkowego tak by liczyła się różnica bramek?
Wypraszam sobie!Może być dobry pomysł, tylko gra musiałaby być for fun bez łasych Andzejów na nagrody.
Andzej, ty to się zajmij trenowaniem do walki ze Stefanem, a nie tu nagrody w głowie - no chyba, że bonus zaWypraszam sobie!
Ej bez jaj, jeszcze tego brakuje, żeby wszystko zgarnęły konkursowe konta :D. Nie chcesz @OD, to przekażę komuś innemu. Kto się pierwszy zgłosi z regularnie grających forumowo ten wygrywa. No chyba, że jednak OD zmieni zdanie :)
Masz konto konkursowe, ponieważ KAŻDY twój komentarz, jak sam zauważyłeś- przez 5 lat, był w tematach konkursowych. Nie przeczę, że możesz jako osoba codziennie tu zaglądać i wszystko śledzić. Oceniam konto, a ono służy do udzielania się@Suchar jak wspomnial wyżej @zupelnieObcytuu jestem tu od 2010 roku a to że się nie udzielam to nie znaczy iż jestem "konkursowym kontem". Nie będę się zagłębiał w temat, ponieważ nie ma to większego sensu. Pozdrawiam Cie serdecznie @Suchar i Twój tok rozumowania :):):)