DickNiaz
EFC Africa Heavyweight
XD
Ten hajkik kosztuje stówe, a Ty się zachowujesz jakbyś wygrał co najmniej samochód w Idź na całość. Daj se już spokój chłopaku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
XD
@Szady , troche dziwnie,bo przeciez ktos moze napisac do ciebie i sie podać za nas:) ja piszę z maila [email protected] wlasnie przed chwila wyslalem maila do ciebie
@Szady , tylko żeby nie wyszło coś nie tak,ja wybieram High Kicka :) białko mi nie potrzebne jest :)
Lub nasypie mąki zamiast tego, a on podjarany i tak nie poczuje różnicy.Mam nadzieję, że @Szady podje ci tego hajkika przed wysłaniem.
To coś jak ten program voice of poland? :D Szady weź mu daj taki podpisik przy awatarze.Mówię to ja, voice of cohones.
zaloz pokoj mordonudy w pracy, muszę kogoś zhejtować. Is normal
16, idę do domu :Dzaloz pokoj mordo
kogo banować?
Dzihadosa, nie oznaczam żeby nie widział :D Podobno to jakiś troll...kogo banować?
Czemu Dana W. jest łysy?Typie, to ty jesteś obsrany po pas, ze ktos ci wyrwie z rak twoja ciezko ugrana nagrode. I to jest właśnie zabawne, bo niektórzy byli w stanie oddać komuś tę SYMBOLICZNĄ nagrodę za free.
o
o, albo to
Masz 14 lat?
Powtórzę to co już było kilka razy pisane i to co każdy sobie tak naprawdę myśli. Jesteś elementem, który popsuł ten turniej. Gościem, którego nikt nie lubi. Typowym konkursowym kontem nie mającym pojęcia czemu Dana White jest łysy lub co to jest oktagon.
Zapewniam Cię drogi kolego, że do kolejnego turnieju czy konkursu nie podejdziesz. Mówię to ja, voice of cohones.
Mam nadzieję, że @Szady podje ci tego hajkika przed wysłaniem.
Już ze 3 razy próbowałem, nie da sie :(Dzihadosa
Kryptonit!Masz krypton?
Po takich dissach skasowałbym konto.Masz 14 lat?
Powtórzę to co już było kilka razy pisane i to co każdy sobie tak naprawdę myśli. Jesteś elementem, który popsuł ten turniej. Gościem, którego nikt nie lubi. Typowym konkursowym kontem nie mającym pojęcia czemu Dana White jest łysy lub co to jest oktagon.
Zapewniam Cię drogi kolego, że do kolejnego turnieju czy konkursu nie podejdziesz. Mówię to ja, voice of cohones.
Mam nadzieję, że @Szady podje ci tego hajkika przed wysłaniem.
tam nie mającym powinno być łącznie : /Po takich dissach skasowałbym konto.