Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Turniej się zakończył, ale wyleje wiadro pomyj na @Jacek Okninski. Zapisał się do turnieju i pech chciał, że trafiłem z nim do drużyny. I teraz słowo dla niego Wbijam cwela w Ciebie za to że kurwa nie odpisywałeś na kilkanaście wiadomości nie tylko ode mnie. Trzeba było napisać że jednak nie grasz i cześć pieśni, a nie spierdoliłeś i tyle Cię widzieliśmy. Za takie gówniane zagrywki powinni walić bany. Ręka Kościelskiego niech Cię dotknie i cwel jego razem z nim.
Ma racje. Zapisal sie, nic nie odpowiadal mimo, ze go oznaczalismy, wylozyl lache, a jak sie pojawialo info na mmarocks o jakich japonskich pojebach to byl pierwszy do komentowania ;)Dlaczego tak źle życzysz Jackowi?
;)))
ja tam jestem chętny na grę w haxball, choć dyspozycja na boisku raczej w kratkę. :-) Wolę sporty uderzane.To ja ogólnie dorzucę się do tego, co napisał Gienek. Było trochę osób, które się zapisały, a potem nagle okazywało się, że mają czas po 23 w dni robocze lub ogólnie byli słabo dyspozycyjni. Takie podejście jest dla mnie niezrozumiałe i głupie. Pozdrawiam.
jakis frajer i ziomeczek suchar.I kto wygrał?
Mozna by jebnąć jakiś meczyk w więcej typaGramy czy nie gramy ?
O to to to, kto chętnyMozna by jebnąć jakiś meczyk w więcej typa