Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem
no chodź jeszcze raz, czekamyno i co ? wszedlem i kicka dostalem bo mnie gosc obrazil,gnojki,szacunku troche
dobrze, trzeba nauczyć lalusiów grać. Ze mnie też się śmieją, bo jestem dobry. Pionaslabo chlopaki,nauczcie sie grac,a nie banujecie i wyzywacie bo jestescie slabi karik25 i Suchar vs Majkelos i Solaris 5-0,5-0 jesteśmy w finale!
Rozjebiemy ekipę hejterów i nie tylkodobrze, trzeba nauczyć lalusiów grać. Ze mnie też się śmieją, bo jestem dobry. Piona
Ja notorycznie namawiam do gry, a razem z Dickiem mamy problem czekania juz od meczy grupowych.Panowie, przyspieszcie trochę mecze proszę, bo bym już chciał wysłać nagrody. :)
Zgadzam się z Tobą, ale częściowo. Takie oczekiwania na swój mecz dłuższy czas ma swój klimat. Dla mnie rozegranie całego turnieju w przeciągu np. 2 dni byłoby trochę bez sensu : D Więc jestem patientJa notorycznie namawiam do gry, a razem z Dickiem mamy problem czekania juz od meczy grupowych.
Nie dla Januszy konkursowych!
21.30 mogę grać(akurat w przerwie meczu LM).@DickNiaz @mateusz19191010 Jak już udało się ściągnąć adrooza po tylu latach to może wbijecie od razu i zagracie ze zwycięzcami, co? Wiem, że prawie zawsze jesteście dostępni