Plywak
Brutaal Featherweight
Żart słaby jak zasięg Mendesa są wakacje
uczą się do wrześniowych egzaminów komisyjnych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żart słaby jak zasięg Mendesa są wakacje
Podetrzyj i nasmaruj dupe synku, a nie wyjeżdżaj mi tu z Werdumem :D
Uuuu czuły punkt:DPodetrzyj i nasmaruj dupe synku, a nie wyjeżdżaj mi tu z Werdumem :D
Rades trafił jak Conor. idealnie w punkt :DUuuu czuły punkt:D
Trafił, tyle, że podobnie jak Conor nie jest w stanie znokautować, brak pary w łapach, nawet mną nie zachwiało. Walczcie dalej rudobrodzi!Rades trafił jak Conor. idealnie w punkt :D
Trafił, tyle, że podobnie jak Conor nie jest w stanie znokautować, brak pary w łapach, nawet mną nie zachwiało.
Nie, po prostu widać, która strona ma większą sraczkę i ciśnienie, żeby jak najszybciej się tu wpisaćUuuu widzę teamMendes bardziej liczebny na razie.
Gdzie jesteście wielbiciele rudego?:)
zawsze ten wyższy :PMessi czy Ronaldo
Trafił, tyle, że podobnie jak Conor nie jest w stanie znokautować, brak pary w łapach, nawet mną nie zachwiało. Walczcie dalej rudobrodzi!
Miałem "Zagłosować i wpisać się w temat." ;) wybacz, że jestem obiektywny i nie lubię skrajności życząc komuś źle i by przegrał, nawet gdy będzie lepszy ;) Bo postawiłem hajs czy liczę na drugiego... Można komuś konkretnie kibicować, ale trzeba szanować rywala ;)Miałeś tylko wpisać jeden z dwóch teamów. BORN ZLITUJ SIĘ!