Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
#Team Mendes
oho, anglista widze :DWhere You At
Miałeś tylko wpisać jeden z dwóch teamów. BORN ZLITUJ SIĘ!Niech wygra lepszy. Jeśli Conor zastopuje Chada w pełni będzie zasługiwał na walkę o tytuł. Nawet Chada wziętego z jedynie dwutygodniowym wyprzedzeniem.
Tak czy inaczej, Chada lubię od dawna. Liczyłem na niego z Jose, ale Brazylijczyk zrobił swoje. Stójka Conora jest godna podziwu, ale chyba kciuki będę trzymał jednak za Mendesem. Po części pewnie przez ten hype na Irlandczyka i brak pokory zarówno u niego jak i jego fanów. To pomaga być w tej walce za Chadem. Tak jak napisałem na początku niech wygra jednak lepszy, bez zbyt szybkich przerwań, dziwnych werdyktów. Byleby któryś zasłużył na wygraną, a nie dostał ją w prezencie.
PS: Jestem ciekaw "tygrysa" na ważeniu, bo odkąd było info o tatuażu to jakoś widuje Conora albo twarz, albo w ubraniu albo fotki jeszcze bez tatuażu ;)
![]()
#teammendes wiadomo :)
Formują oddziały. Eire!Eire!Eire!Uuuu widzę teamMendes bardziej liczebny na razie.
Gdzie jesteście wielbiciele rudego?:)
Gdzie jesteście wielbiciele rudego?:)