Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobne odczucia, zwłaszcza, że mi bliżej było do zakończenia, że Ciri zostanie wiedźminką i ruszy na szlak (zwłaszcza, że z reguły w Krwi i Wino to ona odwiedzała u mnie Geralta w winiarniJestem ciekaw czy będzie jak z Cyberpunkiem, gdzie pierwszy trailer wpadł 7 lat przed premierą.
Ja może jestem w mniejszości bo od zawsze mówiłem, że nie będzie mi przeszkadzać granie Ciri, jednak szczerze mówiąc spodziewałem się rozwiązania z kreatorem postaci. Mimo wszystko kontynuacja z Ciri jest najbardziej sensowna z punktu widzenia canonu, szkoda tylko że wybory z wieśka 3 tracą sens bo u mnie została następcą tronu.
). Nowa historia też byłaby spoko, ale nie będę rozdzierał szat, bo ma to ręce i nogi jak dla mnie.Ciri wpadnie znowu do Night City bo game dev zrobi jedną lokację do obu gier żeby zaoszczędzić czas i pieniądze.Ciekawe gdzie będzie się działa akcja

Nic nie poradzę że zrobiłeś niewłaściwe zakończenie.Jestem ciekaw czy będzie jak z Cyberpunkiem, gdzie pierwszy trailer wpadł 7 lat przed premierą.
Ja może jestem w mniejszości bo od zawsze mówiłem, że nie będzie mi przeszkadzać granie Ciri, jednak szczerze mówiąc spodziewałem się rozwiązania z kreatorem postaci. Mimo wszystko kontynuacja z Ciri jest najbardziej sensowna z punktu widzenia canonu, szkoda tylko że wybory z wieśka 3 tracą sens bo u mnie została następcą tronu.

Skończyłem grę kilka razy, ale jakbym miał wybrać to dałbym Ciri do Nilfgaardu bo gówniara tego nie chciała.Nic nie poradzę że zrobiłeś niewłaściwe zakończenie.![]()
Bardzo mnie ciekawi czy zarząd opamięta się oraz wyciągnie wnioski z porażek konkurencji i zaoszczędzi nam potoku tęczowego kału. Oczywiście pierwowzór literacki nie jest wolne od woke gówna. Niestety Sapkowski nadmiernie ukazał swoje lewackie poglądy (ciri lesba, prześladowani nieludzie, nadmierne moralizatorstwo w tym kierunku). Niemniej był to ostrzał z amunicji małego kalibru. Patrząc jednak na kolorową hałastrę w CD projekt to mam pewne obawy.
Nie, za głęboko weszli w tę tęczową dupę, jak nie dostaną kopa finansowego to się sami nie opamiętają, te nowoczesne beta chłopaczki.Bardzo mnie ciekawi czy zarząd opamięta się oraz wyciągnie wnioski z porażek konkurencji i zaoszczędzi nam potoku tęczowego kału. Oczywiście pierwowzór literacki nie jest wolne od woke gówna. Niestety Sapkowski nadmiernie ukazał swoje lewackie poglądy (ciri lesba, prześladowani nieludzie, nadmierne moralizatorstwo w tym kierunku). Niemniej był to ostrzał z amunicji małego kalibru. Patrząc jednak na kolorową hałastrę w CD projekt to mam pewne obawy.
Zrobiłem wszystkie zakończenia ale da mnie najlepszym było gdzie Geralt podarował jej zirael.Skończyłem grę kilka razy, ale jakbym miał wybrać to dałbym Ciri do Nilfgaardu bo gówniara tego nie chciała.
To było tak na prawdę jedyne kanoniczne zakończenie, wiadomo nawet z sagi kto będzie następcą tronu po Jeżu, a zakończenie ze śmiercią Ciri i Geralta to oczywiste że odpada.Zrobiłem wszystkie zakończenia ale da mnie najlepszym było gdzie Geralt podarował jej zirael.
Ja zacieram ręce na granie niebinarnym transem w Cyberpunk 2.Nie, za głęboko weszli w tę tęczową dupę, jak nie dostaną kopa finansowego to się sami nie opamiętają, te nowoczesne beta chłopaczki.
coraz niżej ;)
View attachment 116250
fani aż sobie zacierając rączki na grę Ciri hihi a inwestorzy szczytują mając w pamięci hity ubi Star Wars Outlaws i Assassins z murzynem

Jakie masz zaimki przyjacielixJa zacieram ręce na granie niebinarnym transem w Cyberpunk 2.
![]()

Nie wiem czy to nie lepsze niż granie tą użalającą się nad sobą pizdą V. Zabiłem go na końcu za każdym razem.Ja zacieram ręce na granie niebinarnym transem w Cyberpunk 2.
![]()
Tutaj też wygląda chujowo, a w ogóle kogoś jara granie kobietą?![]()
Od pierwszej części Tomb Raider.Gra Ciri w Wiedzminie trzecim to była mordęga i zawsze chciałem to jak najszybciej wyskipować.
Tutaj też wygląda chujowo, a w ogóle kogoś jara granie kobietą?![]()

Dokładnie, tylko Johnny, prawdziwy alfaNie wiem czy to nie lepsze niż granie tą użalającą się nad sobą pizdą V. Zabiłem go na końcu za każdym razem.
Dokładnie, tylko Johnny, prawdziwy alfa
@Tar-Ellendil moim zdaniem kreator postaci w takich gra jest do dupy(w cyberpunk Johnny ratował).
Już wolałbym chyba kompletnie inną historię

Lara nie walczy na miecze a z mieczamiOd pierwszej części Tomb Raider.![]()

Nawet nie chodzi o ideologiczne pierdoły, a po prostu, tu musi być nacechowany protagonista a wykreowanym postaciom tego brakuje.Kreator postaci byłby bardzo ryzykowny bo musieliby dodać inkluzywne opcje, żeby mniejszości się nie obraziły, już sobie wyobrażam jakie abominacje by biegały po świecie wiedźmina. Czarne wiedźminki z zaimkami, albo chuj wie co, potem by to tłumaczyli że to przez mutacje takie rzeczy się odjebały?
Do tego kwestia robienia fabuły dladwóch lub więcejpłci, bo sama męska postać w kreatorze nie przejdzie w latach 20, 21 wieku.
Obawy są raczej uzasadnione skoro mówi się o ich współpracy ze sweet baby, nie wspominając już o kolorowych ptakach, na które zwróciłeś uwagę.Bardzo mnie ciekawi czy zarząd opamięta się oraz wyciągnie wnioski z porażek konkurencji i zaoszczędzi nam potoku tęczowego kału. Oczywiście pierwowzór literacki nie jest wolne od woke gówna. Niestety Sapkowski nadmiernie ukazał swoje lewackie poglądy (ciri lesba, prześladowani nieludzie, nadmierne moralizatorstwo w tym kierunku). Niemniej był to ostrzał z amunicji małego kalibru. Patrząc jednak na kolorową hałastrę w CD projekt to mam pewne obawy.
Zaraz się okaże, że te próby traw przeszła, bo magicznie zmienili jej płeć na męską.Bardzo jej nadali androgeniczne cechy, przypomina mi pewną aktorkę jak skojarzę to wrzucę

No chujowo się zestarzała, co zrobiszUżytkownik @Rododendron widząc androgeniczny upgrade Cirilly Fiony Elen Riannon
na stare lata stałem się zgryźliwy