Wiedzmin 3 - GameZone

cdp co raz niżej tak ucieszyła inwestorów zapowiedź babskiej protagonistki
1734079460183.png

:beczka:

Jestem ciekaw czy będzie jak z Cyberpunkiem, gdzie pierwszy trailer wpadł 7 lat przed premierą. :beczka:

Ja może jestem w mniejszości bo od zawsze mówiłem, że nie będzie mi przeszkadzać granie Ciri, jednak szczerze mówiąc spodziewałem się rozwiązania z kreatorem postaci. Mimo wszystko kontynuacja z Ciri jest najbardziej sensowna z punktu widzenia canonu, szkoda tylko że wybory z wieśka 3 tracą sens bo u mnie została następcą tronu.
Mam podobne odczucia, zwłaszcza, że mi bliżej było do zakończenia, że Ciri zostanie wiedźminką i ruszy na szlak (zwłaszcza, że z reguły w Krwi i Wino to ona odwiedzała u mnie Geralta w winiarni :beczka: ). Nowa historia też byłaby spoko, ale nie będę rozdzierał szat, bo ma to ręce i nogi jak dla mnie.
Ciekawe gdzie będzie się działa akcja, jak dla mnie co znaczniejsze Królestwa Północy już wydrenowane, może Kovir i Poviss albo głębokie południe Cesarstwa? No i kwestia antagonisty, o ile Dziki Gon miał jeszcze podłoże w literackim pierwowzorze, tak teraz trzeba będzie wymyślić solidną historię i wątek całkowicie od zera

Jestem ciekaw czy będzie jak z Cyberpunkiem, gdzie pierwszy trailer wpadł 7 lat przed premierą. :beczka:

Ja może jestem w mniejszości bo od zawsze mówiłem, że nie będzie mi przeszkadzać granie Ciri, jednak szczerze mówiąc spodziewałem się rozwiązania z kreatorem postaci. Mimo wszystko kontynuacja z Ciri jest najbardziej sensowna z punktu widzenia canonu, szkoda tylko że wybory z wieśka 3 tracą sens bo u mnie została następcą tronu.
Nic nie poradzę że zrobiłeś niewłaściwe zakończenie. :suchykarol:

View attachment 116242

Bardzo mnie ciekawi czy zarząd opamięta się oraz wyciągnie wnioski z porażek konkurencji i zaoszczędzi nam potoku tęczowego kału. Oczywiście pierwowzór literacki nie jest wolne od woke gówna. Niestety Sapkowski nadmiernie ukazał swoje lewackie poglądy (ciri lesba, prześladowani nieludzie, nadmierne moralizatorstwo w tym kierunku). Niemniej był to ostrzał z amunicji małego kalibru. Patrząc jednak na kolorową hałastrę w CD projekt to mam pewne obawy.

View attachment 116242

Bardzo mnie ciekawi czy zarząd opamięta się oraz wyciągnie wnioski z porażek konkurencji i zaoszczędzi nam potoku tęczowego kału. Oczywiście pierwowzór literacki nie jest wolne od woke gówna. Niestety Sapkowski nadmiernie ukazał swoje lewackie poglądy (ciri lesba, prześladowani nieludzie, nadmierne moralizatorstwo w tym kierunku). Niemniej był to ostrzał z amunicji małego kalibru. Patrząc jednak na kolorową hałastrę w CD projekt to mam pewne obawy.
Nie, za głęboko weszli w tę tęczową dupę, jak nie dostaną kopa finansowego to się sami nie opamiętają, te nowoczesne beta chłopaczki.
coraz niżej ;)
1734083376327.png

fani aż sobie zacierając rączki na grę Ciri hihi a inwestorzy szczytują mając w pamięci hity ubi Star Wars Outlaws i Assassins z murzynem

Zrobiłem wszystkie zakończenia ale da mnie najlepszym było gdzie Geralt podarował jej zirael.
To było tak na prawdę jedyne kanoniczne zakończenie, wiadomo nawet z sagi kto będzie następcą tronu po Jeżu, a zakończenie ze śmiercią Ciri i Geralta to oczywiste że odpada.

Nie, za głęboko weszli w tę tęczową dupę, jak nie dostaną kopa finansowego to się sami nie opamiętają, te nowoczesne beta chłopaczki.
coraz niżej ;)
View attachment 116250

fani aż sobie zacierając rączki na grę Ciri hihi a inwestorzy szczytują mając w pamięci hity ubi Star Wars Outlaws i Assassins z murzynem
Ja zacieram ręce na granie niebinarnym transem w Cyberpunk 2.

:lesnarhappy:

Gra Ciri w Wiedzminie trzecim to była mordęga i zawsze chciałem to jak najszybciej wyskipować.
Tutaj też wygląda chujowo, a w ogóle kogoś jara granie kobietą? :ożeszty:

Zamiast zrobić jakąś gierkę z Ciri z systemem walki opartym na jej magii to wyjebali to do śmieci, pomieszali w lore i zrobili z niej wiedźmaka. xD

Kompletnie się nie jaram.

Dokładnie, tylko Johnny, prawdziwy alfa
@Tar-Ellendil moim zdaniem kreator postaci w takich gra jest do dupy(w cyberpunk Johnny ratował).
Już wolałbym chyba kompletnie inną historię

Kreator postaci byłby bardzo ryzykowny bo musieliby dodać inkluzywne opcje, żeby mniejszości się nie obraziły, już sobie wyobrażam jakie abominacje by biegały po świecie wiedźmina. Czarne wiedźminki z zaimkami, albo chuj wie co, potem by to tłumaczyli że to przez mutacje takie rzeczy się odjebały? :beczka:

Do tego kwestia robienia fabuły dla dwóch lub więcej płci, bo sama męska postać w kreatorze nie przejdzie w latach 20, 21 wieku.

Kreator postaci byłby bardzo ryzykowny bo musieliby dodać inkluzywne opcje, żeby mniejszości się nie obraziły, już sobie wyobrażam jakie abominacje by biegały po świecie wiedźmina. Czarne wiedźminki z zaimkami, albo chuj wie co, potem by to tłumaczyli że to przez mutacje takie rzeczy się odjebały? :beczka:

Do tego kwestia robienia fabuły dla dwóch lub więcej płci, bo sama męska postać w kreatorze nie przejdzie w latach 20, 21 wieku.
Nawet nie chodzi o ideologiczne pierdoły, a po prostu, tu musi być nacechowany protagonista a wykreowanym postaciom tego brakuje.

Obawy są raczej uzasadnione skoro mówi się o ich współpracy ze sweet baby, nie wspominając już o kolorowych ptakach, na które zwróciłeś uwagę.

Ciri wydaje się być naturalnym wyborem, ale i tak stoję po stronie tych, którzy woleliby historie młodego Vesemira, lub zupełnie nową przygodę, np. wiedźmina, którego szkoła została wycięta w pień przez inne szkoły, ze względu na jakiś mroczny sekret i wraca on na kontynent podróżując i polując nie tylko na potwory, ale przede wszystkim na wiedźminów odpowiedzialnych za tamtą zdradę właśnie.
Do tego odkrywając, ze starych pochowanych tu i ówdzie rycin, zapomniane techniki tejże szkoły, których jego byli mistrzowie nie zdążyli go nauczyć (lub rynsztunek, czy jakieś inne wskazówki, informacje itd.), jak i dowiadując się nieco więcej nt. powodu tamtej okropnej zdrady od wiedźminów, których udało mu się dopaść lub osób powiązanych ze sprawą, które po drodze poznaje.
Taki wiedźmin mściciel, próbujący pomścić swoich braci i odbudować swoją starą szkołę, a później dowiadujący się, że wysłali go wówczas z misją poza kontynent i zdecydowali się wszyscy jak jeden mąż ponieść za niego śmierć bo tym "sekretem" od początku był właśnie on i chcieli go chronić, bo zajebiście śpiewa falsetem czy coś. CDP odezwijcie się na priv wyśle wam nr. konta, zrobicie przelew to wam napisze resztę.

Ale o Vesemirze też by było spoko.

Plus klasyczne pobrzydzenie czy jak to nazwać głównej postaci, co by się tłuste karyny w filotewych włosach wpierdalające pączki zapijając kawką z mleczkiem sojowym,
nie poobrażały:
1734109643305.png

OIP.izxmaxdJd5qQ-VCvAEs5JAHaEK

nawet moja żona sama się zdziwiła co ona taka brzydka się zrobiła, coś tam kiedyś pograła w W3
cccc.JPG

końska szczęka i wielki nos
what-happened.gif

Na początku wieśka 3, Geralt się męczy z utopcami i wilkami, więc no to też kanonicznie nie miało sensu, taka natura RPG.

Bardzo jej nadali androgeniczne cechy, przypomina mi pewną aktorkę jak skojarzę to wrzucę
1734111617519.png

1734111762519.png

Back