Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa u mnie sad end po całości :( myślałem, że dobrze gram, a tu takie buty... Czytając po forach to chyba miałem najgorsze zakończenie na świecie...
Mam zajebisty niedosyt po tym zakończeniu...Ciri nie żyje, Geralt prawdopodobnie też, aczkolwiek to zostaje w domyśle (ostatnia scena: Geralt siedzi załamany w domu wiedźm z medalionem Ciri w ręku i osaczają go potwory, wcześniej wiedźma mówi o jakiejś wróżbie, która mówi, że Geralt zginie w tej walce, no i ni ma żadnej sceny Yen chociaż miłość jej wyznałem

Więc chyba jednak nie zrobię wszystkich zadań przy pierwszym podejściu.Skoro szarpie Ci nawet po 30 minutach grania to wiedz, że coś się dzieje.Przybyłem dziś na Skelige. Bardzo mi przypomina Skyrima. Tak w ogóle to gra zaczęła mi się zacinać, może po prostu konsolka się grzeje po paru godzinach grania. Bo nie raz pojawiają się ścinki w różnych lokacjach ale tylko na chwilę. A teraz grałem z 30 min to non stop nawet podczas rozmów...
Skoro szarpie Ci nawet po 30 minutach grania to wiedz, że coś się dzieje.
Może trzymasz czarnule w zbyt mało przewiewnym miejscu?

Przepraszam za podwójnego posta, ale to nie daje mi spać.... Jak ktoś zaszedł dalej niż do Velen to śmiało otwierać spoiler i mi pomagać :DWyruchałem Keirę Metz, bo chyba wtedy są bonusowe punkty za zadanie i teraz mam stracha, że Yen się dowie, bo ogólnie to nie był odpowiedni dla mnie moralny wybór i mnie teraz to męczy :(
Przepraszam za podwójnego posta, ale to nie daje mi spać.... Jak ktoś zaszedł dalej niż do Velen to śmiało otwierać spoiler i mi pomagać :DWyruchałem Keirę Metz, bo chyba wtedy są bonusowe punkty za zadanie i teraz mam stracha, że Yen się dowie, bo ogólnie to nie był odpowiedni dla mnie moralny wybór i mnie teraz to męczy :(
Spokojnie Yen się nie dowie że wyruchałeś Keirę, zależy jakie podjąłeś decyzje dalej ale spotkasz ją jeszcze pod koniec gry i wtedy będzie ją ruchał już ktoś inny :D
I P.S. Taaa, książkowy Geralt by nie wydupczył Keiry... Patrz Fringilla Vigo, Oczko, Triss..
Bug ? Czy coś mam zrobić aby ten wyścig zadziałał ?
Nie zabiłem jej po przyłapaniu jej w Mysiej Wieży. Ale dalej mogę być spokojny o Yen?
I P.S. Taaa, książkowy Geralt by nie wydupczył Keiry... Patrz Fringilla Vigo, Oczko, Triss..
Popraw mnie jeśli się mylę, ale Geralt wszystkie wymienione zaliczył albo będąc po którymśtam rozstaniu z Yennefer (Triss, Oczko, Koral w "Sezonie Burz") albo kiedy był przekonany, że Yen zdradziła jego i Ciri (Fringilla w "Pani Jeziora"). Nie rżnął na prawo i lewo wszystkiego co podeszło pod rękę ;)
Z tego co pamiętam,to Triss i mizianko z Iolą było w okresie, kiedy sam wychujał Yennefer i pojechał sobie od niej :) Zresztą, dymanie przyjaciółki zawsze jest nie w porządku.. Chociaż nie zmienia faktu, że więcej nikogo nie tknę, bo moje serce jest darem dla Yen. Nawet jak ona o tym nie wie, to mi źle, że skorzystałem z Keiry.
Geralt nie był uziemiony przy Fringilli, mógł wyjechać w ciągu pierwszego miesiąca, ale spodobał mu się sposób w jaki panna Vigo go uwodziła i został. Czytałem dzisiaj akurat ten fragment, o pobycie w Toussaint.