Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie czytam na forum CPDR, ze zjebali ten system XP konkretnie, Chmurson narzekał na szybkie levelowanie to teraz człowiek będzie bał się eksplorować świat bo przyznawanie PD zrobiło się w ciul chore. Teraz za questa z zadania głównego dostajemy 5-10 punktów, za zadania poboczne ciągle zdarza się dostać okrągłe zero. Obecnie mając 20 lvl nie wiem za co się zabrać. Główne wątki niższe = 5 PD, zadania szare - 0 PD, co jeszcze lepsze im większy lvl zadania (czerwony), wyższy od naszego tym niej dostajemy XP.
Ja wczoraj ruszyłem z zadaniami z wątku głównego, i niestety ale również wpadło mi sporo expa za robienie jakichś pierdół, i przez to teraz mam kilka zadań, za które nie dostanę nic, bo ich wymagany lvl jest o 6 niższy niż mój.
God damn it! (cartman style)
Ja miałem tak, że jak grałem u dziadka na TV, który niby jest MEGA, jakieś tam 2000 Hz, ponad 50 cali i dużo dupereli, których nie rozumiem, to gra potrafiła mi przycinać np podczas przechadzki po bagnach. Jak gram na swoim, który powinien niby być gorszy poważny spadek fps odczułem tylko w Novigradzie podczas burzy, a tak poza tym to nic nie odczułem, chociaż wiem, że na pewno są spadki, ale widocznie dla mojego oka zbyt małe :DA ja dzisiaj 15 razy zginąłem próbując zabić gryfa, tego na samym początku gry.
Totalny nie ogar jestem
Za godzinkę ciąg dalszy prób, muszę ostygnąć, bo pad poleci w ścianę.
Ogólnie to też Wam klatkuje na konsoli ?
Spróbuj zmienić poziom trudności :)A ja dzisiaj 15 razy zginąłem próbując zabić gryfa, tego na samym początku gry.
Totalny nie ogar jestem
Za godzinkę ciąg dalszy prób, muszę ostygnąć, bo pad poleci w ścianę.
Ogólnie to też Wam klatkuje na konsoli ?
Właśnie to zrobiłem, bo już mnie delikatnie mówiąc chuj strzelałSpróbuj zmienić poziom trudności :)
Ja mam problem w zadaniu "Jak pech to pech".
Mam przeczytać list, a ten po podniesieniu go z ziemi nie pojawił się w moim ekwipunku.
Panowie, pójdzie na tym wiesiek?
http://www.x-kom.pl/p/217829-notebo...piron-3543-i7-5500u-8gb-1000-win8-gf840m.html
Na tym powinieneś odpalić Wiedźmina na ustawieniach średnio-wysokich w FullHD.dzięki, szukam sobie jakiegoś sensownego lapka, do pracy, doty/starcrafta i sporadycznie gier jak wiedźmin.
Już lepszy będzie ten wariant, imo: http://allegro.pl/msi-gp60-leopard-pro-i5-8gb-128ssd-1tb-gtx950m-fhd-i5432530416.htmlPany, sorry że tak męczę buły, ale jeszcze MSI rzucił mi się w oczy
http://www.x-kom.pl/p/231900-notebo...70-leopard-pro-i5-4210h-16gb-500-gtx850m.html
Udało Wam się skompletować wszystkie ulepszenia cechu kota? Ja byłem święcie przekonany, że tak, ale brakuje mi ulepszenia srebrnego miecza ... i tu pojawia się problem. Znacznik na mapie pokazuje mi jakiś dom (dach/piwnicę/kanały?) w Novigradzie jednak nic tam nie ma, przynajmniej ja nic nie widzę. Znalazłem na necie mapkę i filmik gdzie niby jest ten schemat, jednak ja już tam byłem i miejsce jest puste.
A tak w ogóle wracając do tematu Yennefer to wg mnie był to najtrudniejszy quest w grze.
wiedząc, ze jest szansa żeby zamoczyć robiłem wszystko po jej myśli, pierwszy raz (i ostatni) na przekór swoim przekonaniom. Najpierw trzy razy się przebierałem, żeby spodobał jej się strój, a później dwa razy odmówiłem wypicia alko, nawet z jarlem, którego uprzednio zbiłem po mordzie. I to wszystko dla wirtualnej cipki - ostatecznie scena na jednorożcu zostawiła u mnie gorzki posmak.
Więcej zadań niż w velen?Skellige to jest bajka, mogę wspiąć się na jakiś szczyt czy wzgórze na wyspie i przez klika minut podziwiać widoki - coś pięknego.
Do tego ilość zadań jest tam przytłaczająca, nie wiem kiedy ja to skończę.