Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już potwierdzili w wywiadzie że przeszła próbę traw. Utrata mocy to prawie pewniak bo pod koniec 3 była zbyt OPMnie ciekawi jak rozegrają to, że Ciri jest Wiedźminką, bo przecież nie dadzą jej tych prawdziwych mocy bo by musieli zbudować jeszcze czary etc.
Stawiam na wariant, że Ciri przeszła próbę traw i inne mutacje, które spowodowały utratę większości mocy.

Po tym jak pozwał Redów solidne mu zapłacili więc się już do nich tak nie przypierdalaNie jest powiedziane że nie wrócą do opowieści o Geralcie w roli głównej. Sapkowski niby miał nie wracać do pisania a jednak napisał "Rozdroże króków" i w sumie bardzo przyjemnie i lekko się je czyta. Sam autor pewnie poleci z nową serią książek bo zaczął opisywać początki Geralta na szlaku. Może liczy na to że tym razem inaczej rozegra negocjacje z Redami![]()
Moderzy dowiozą, Redzi niekoniecznie.To już wiemy jak ta gra może wyglądać 2 lata po premierze![]()

Projekt Sirius od Molasses Flood. Piaskownica z naciskiem na multiplayerNie jestem jakimś szowinistą, ale kompletnie nie leży mi Ciri jako główna protagonistka nowego wiedźmaka. To jest kurwa ciemny gruby świat, chłopem w nim gra się całkiem inaczej. Mogli dać jakąś piaskownice, gdzie są całe królestwa północy i sobie wybierasz szkołę wiedzmińską i tworzysz swojego skurwola, co też by pozwoliło rozegrać gre po parę razy i widzieć coś nowego. Albo już mogli dać patent z GTA 5 i poniekąd szczątkowy z 3, że sobie możesz zmieniać bochaterów/mieć wybór.
Ja zostawiłbym już Geralta w spokoju, wystarczy mi porządny remake jedynki w UE5.To ze Ciri jest główną bohaterką to nadal jak kołek w serce.
Pięknie ta gra wyglada i można by było kontynuować historię Geralta. Ludzie piszą ze oooo tam już nic nie ma do dodania i że nuda.
Skoro redzi i tak się inspirowali książkami to mogli np rozwinąć historie z sezonu burz i kapituły produkującej potwory. Dodać main questy z opowiadań. No w tym przypadku zawód jest w chuj.
Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy.![]()