Szaba

Error Fighters Extreame
Wiedźmin IV (ang. The Witcher IV) – zapowiedziana gra komputerowa, produkowana przez CD Projekt Red. Jej akcja ma się rozgrywać się po wydarzeniach z trzeciej części serii (2015). W przeciwieństwie do oryginalnej trylogii, w której głównym bohaterem był Geralt z Rivii, w Wiedźminie IV protagonistką będzie Ciri.

462638055_914719407298853_3713830822519050356_n.jpg

Ja bym zaczekał na finał produkcji. W dzikim gonie Gieralt i czarodziejka Dżennifer też wyglądali zupełnie inaczej w cut scenkach niż w samej grze i to nawet w finalnym produkcie.
Mnie to już przestaje w sumie denerwować, taka polska Karyna z urody po 35tce.
Bardziej mnie zastanawia jak rozwiążą jej zajebistość, przecież to postać o mocy niemalże boskiej. Dlatego od początku jestem na nie.

Mnie to już przestaje w sumie denerwować, taka polska Karyna z urody po 35tce.
Bardziej mnie zastanawia jak rozwiążą jej zajebistość, przecież to postać o mocy niemalże boskiej. Dlatego od początku jestem na nie.
Ale to już @Tar-Ellendil pisał wcześniej, że Geralt w W3 miał problem z utopcami czy wilkami, chociaż powinien mieć dojebane lvl. W W2 to chociaż miał problem z pamięcią więc można było zaczynać "od nowa". Zresztą Wiedźmin nie leci na zasadach D&D więc nie ma tam problemu jak np. z DLC do Baldura 3 gdzie Larian odpuścił bo trzymając się zasad postacie miałyby właśnie boska moc.
Skoro CDPR poszedł w latwiejsza droga i wybrał Ciri na protagonistke to muszą mieć jakiś pomysł by nie mogła korzystać z pełni swoich mocy, chociaż z trailera widać, że umie też w czary. Próba traw ma tam być wplecione fabularnie, pytanie tylko czy to wszystko będzie się kupy trzymać ;)

Ale to już @Tar-Ellendil pisał wcześniej, że Geralt w W3 miał problem z utopcami czy wilkami, chociaż powinien mieć dojebane lvl. W W2 to chociaż miał problem z pamięcią więc można było zaczynać "od nowa". Zresztą Wiedźmin nie leci na zasadach D&D więc nie ma tam problemu jak np. z DLC do Baldura 3 gdzie Larian odpuścił bo trzymając się zasad postacie miałyby właśnie boska moc.
Skoro CDPR poszedł w latwiejsza droga i wybrał Ciri na protagonistke to muszą mieć jakiś pomysł by nie mogła korzystać z pełni swoich mocy, chociaż z trailera widać, że umie też w czary. Próba traw ma tam być wplecione fabularnie, pytanie tylko czy to wszystko będzie się kupy trzymać ;)
Geralt zarabiał tak na życie cały czas więc nie powodowało to zgrzytu logicznego, taki miał fach. Można było na to swobodnie przymknąć oko.

Ciri za to jako prawie wszechmocne dziecko starszej krwi, mogąca podróżować swobodnie między światami, czarownica czerpiąca z każdego rodzaju magii nie mając źródła bo sama jest nim, będzie szlachtowała jakieś Nekkery w lesie przy wiosce mieczem, mi się to logicznie nie spina. Ona w ogóle nie powinna na dobrą sprawę nawet z miecza korzystać. Pani czasów i miejsc...

Jedynie co mi przychodzi na myśl, że jest jakieś nowe/stare zagrożenie, że jak używa swojej mocy pochodzącej z racji genów to niszczy świat/daje sygnał jakimś potężniejszym siłom, które mogą zniszczyć świat. Bo chyba powtórki z rozrywki z dzikim gonem 2 nie zrobią.
Ciężko mi cokolwiek innego wymyśleć.

Życzę im by im się udało to spiąć w jakąś logiczną całość, ale żeby to naprawdę miało wiarygodność.

Geralt zarabiał tak na życie cały czas więc nie powodowało to zgrzytu logicznego, taki miał fach. Można było na to swobodnie przymknąć oko.

Ciri za to jako prawie wszechmocne dziecko starszej krwi, mogąca podróżować swobodnie między światami, czarownica czerpiąca z każdego rodzaju magii nie mając źródła bo sama jest nim, będzie szlachtowała jakieś Nekkery w lesie przy wiosce mieczem, mi się to logicznie nie spina. Ona w ogóle nie powinna na dobrą sprawę nawet z miecza korzystać. Pani czasów i miejsc...

Jedynie co mi przychodzi na myśl, że jest jakieś nowe/stare zagrożenie, że jak używa swojej mocy pochodzącej z racji genów to niszczy świat/daje sygnał jakimś potężniejszym siłom, które mogą zniszczyć świat. Bo chyba powtórki z rozrywki z dzikim gonem 2 nie zrobią.
Ciężko mi cokolwiek innego wymyśleć.
Zobaczymy. Całej sagi też użyli dość zręcznie jako podstawy do nowej trylogii więc liczę że fabularnie to się zepnie. Moje jedyne obawy dotyczą ideologii.

Jak to co? Polityka zatrudnieniowa firmy.

Większość normalnych pracowników czyli tych mężczyzn, którzy tam robili główną robotą technologicznie,
zwolniło się z tego cyrku a zastąpiono ich DEI woke muppetami o fioletowych włosach o zerowych umiejętnościach twórczych, prócz parzenia sojowej latte.
Stąd padła decyzja, technologicznie nie udźwigniemy na swoim silniku, będzie powtórka z CP,
zabrakło fachowców, ale do UE5 zawsze można zatrudnić ludzi, to jest taki silnik, dla którego już stworzono kierunki studiów ;)

:tiphatb:

Widziałeś kiedyś lajwa CD LPG projekt? :beczka:
nie raz, jestem inwestorem, więc muszę te gówna śledzić
:lesnarhappy:
niedługo wyskakuję i zapominam o tej spółeczce

Edit: dlatego nienawidzę podwójnie, bo graczem jestem z zamiłowania a i o moje pieniążki chodzi.
:wtf2:

nie raz, jestem inwestorem, więc muszę te gówna śledzić
:lesnarhappy:
niedługo wyskakuję i zapominam o tej spółeczce

Edit: dlatego nienawidzę podwójnie, bo graczem jestem z zamiłowania a i o moje pieniążki chodzi.
:wtf2:
Wincyj takich trailerów to nawet przed premierą im nie skoczy. Uciekaj póki możesz.

Wincyj takich trailerów to nawet przed premierą im nie skoczy. Uciekaj póki możesz.
Jestem na sporym plusie jakieś 35 %, ustawiłem SL bo te debile mogą wzrosty połamać, więc mam zabezpiecznie, że jak spadnie ponizej 20% zysku to się z automatu sprzeda. Z tymi debilami trzeba naprawdę uważać. Akcje miały iść na 400+ ale czarno to widzę.

Back