Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Czyli mniej więcej droga większości zachodniej europy. Jebać spadek wartości firmy, ważne że jesteśmy progresywniCD projekt pokonało bardzo długą drogę od wiedźmina 1 gdzie można było zbierać karty z wizerunkami kobiet które Geralt wyruchał podczas gry do prawdopodobnie lewackiej eksplozji spierdolenia w części czwartej. Brawo wy.
CD projekt pokonało bardzo długą drogę od wiedźmina 1 gdzie można było zbierać karty z wizerunkami kobiet które Geralt wyruchał podczas gry do prawdopodobnie lewackiej eksplozji spierdolenia w części czwartej. Brawo wy.

cd projekt lewacki SIĘ ZESRAŁ ZE STRACHU I ZROBIŁ MOCNO W GACIE

Ale aż dziwne, że jabłka Adama nie widaćcd projekt lewacki SIĘ ZESRAŁ ZE STRACHU I ZROBIŁ MOCNO W GACIE
zobaczcie jak nagle skorygowali Ciri, Trump power ;)
![]()
![]()
View attachment 122269
ładny upgrade, co?
Nagle linia szczęki i kości policzkowe wyglądają jak dawna Ciri.

To by wyjaśniało pozostanie przy tytule rodzaju męskiego.Ale będzie widać kule
![]()
Ale będzie widać kule
![]()

I co niby mam spędzić 100h ze zmęczoną życiem babą, patrzeć na jej tyłek wielkości stodoły i na gębę jak koparaNormalna dojrzała zmęczona życiem baba. Tak właśnie by wyglądała wiedźminka jeżeli takowa by w sadze istniała.

Zupełnie jak w życiu, doceń realizmI co niby mam spędzić 100h ze zmęczoną życiem babą, patrzeć na jej tyłek wielkości stodoły i na gębę jak kopara![]()

Ale ja nie o tym, bawi sam fakt, że się jednak ugięli i nie są konsekwentni w tym swoim dei.Ciri z pierwszego trailera 4 nie wyglądała źlesam pomysł na główną bohaterkę akurat jest słaby ale co do samego wyglądu to nie wiem skad ten ból dupy był.
Normalna dojrzała zmęczona życiem baba. Tak właśnie by wyglądała wiedźminka jeżeli takowa by w sadze istniała.
To i tak optymistycznie. Chyba że znowu pod presją inwestorów wypuszczą niegrywalne gówno.Najwcześniej 2027 trochę długo
I co niby mam spędzić 100h ze zmęczoną życiem babą, patrzeć na jej tyłek wielkości stodoły i na gębę jak kopara
Mordo, tam mają być questy jak wpierdalam się z Ciri do łaźni czy innych gorących źródeł, a jak już mam się gapić przez 100h z perspektywy trzeciej osoby to mają jej zrobić rebranding
![]()
Prace zaczęli w 2022, a pełną produkcję parę miesięcy temu. Pod koniec 2027 albo początek 2028 brzmi wykonalne patrząc że 2x taka ekipa jak u Wieśka 3To i tak optymistycznie. Chyba że znowu pod presją inwestorów wypuszczą niegrywalne gówno.
Prace zaczęli w 2022, a pełną produkcję parę miesięcy temu. Pod koniec 2027 albo początek 2028 brzmi wykonalne patrząc że 2x taka ekipa jak u Wieśka 3
, pytanie jak z optymalizacją.