CD projekt pokonało bardzo długą drogę od wiedźmina 1 gdzie można było zbierać karty z wizerunkami kobiet które Geralt wyruchał podczas gry do prawdopodobnie lewackiej eksplozji spierdolenia w części czwartej. Brawo wy.

CD projekt pokonało bardzo długą drogę od wiedźmina 1 gdzie można było zbierać karty z wizerunkami kobiet które Geralt wyruchał podczas gry do prawdopodobnie lewackiej eksplozji spierdolenia w części czwartej. Brawo wy.
Czyli mniej więcej droga większości zachodniej europy. Jebać spadek wartości firmy, ważne że jesteśmy progresywni

:śmiech::joer::fjedzia:

jeszcze będziemy się śmiać z tej Wieśniaczki 4

dobrze, że wyskoczyłem już z 70% akcji, także już jestem na zero w razie czego

1000002525.jpg

:jarolaugh:

Ciri z pierwszego trailera 4 nie wyglądała źle :fjedzia: sam pomysł na główną bohaterkę akurat jest słaby ale co do samego wyglądu to nie wiem skad ten ból dupy był.

Normalna dojrzała zmęczona życiem baba. Tak właśnie by wyglądała wiedźminka jeżeli takowa by w sadze istniała.

Normalna dojrzała zmęczona życiem baba. Tak właśnie by wyglądała wiedźminka jeżeli takowa by w sadze istniała.
I co niby mam spędzić 100h ze zmęczoną życiem babą, patrzeć na jej tyłek wielkości stodoły i na gębę jak kopara :siuu:

Mordo, tam mają być questy jak wpierdalam się z Ciri do łaźni czy innych gorących źródeł, a jak już mam się gapić przez 100h z perspektywy trzeciej osoby to mają jej zrobić rebranding
lowres.jpg

Ciri z pierwszego trailera 4 nie wyglądała źle :fjedzia: sam pomysł na główną bohaterkę akurat jest słaby ale co do samego wyglądu to nie wiem skad ten ból dupy był.

Ale ja nie o tym, bawi sam fakt, że się jednak ugięli i nie są konsekwentni w tym swoim dei.
Mnie też w ogóle wkurwia sam pomysł, że ona jest główną bohaterką.

Dlatego ja poczekam na wszelkie poprawki i łatki i ewentualne dodatki i kupie grę z dwa lata po premierze. III kupiłem dopiero 3,5 roku temu i niedynie czego załuje to ze nie spiałem od razu gry z GoG bo nie mam karty Płotka w Gwincie :wall:

To i tak optymistycznie. Chyba że znowu pod presją inwestorów wypuszczą niegrywalne gówno.
Prace zaczęli w 2022, a pełną produkcję parę miesięcy temu. Pod koniec 2027 albo początek 2028 brzmi wykonalne patrząc że 2x taka ekipa jak u Wieśka 3

Back