Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No zależy od roboty raczej. U nas BHP nie pozwala przekraczać 30kg na raz, a jak dłuższa praca z ciężarem to bodajże 15 czy 20kg max może mieć pojedynczy karton np. ;) A co do ciężarów 60kg+ wszystko zależy od tego w jakiej formie jest. Pudzian nie dlatego, że ważył 130kg ciągał ileś tam tonowe samoloty czy ciężarówki, a wychodziłoby, że z masą 130kg nie ma podjazdu do takich ciężarów ;) Jak coś się da pchnąć, ciągnąć czy zarzucić na siebie to może być i przewyższający człowieka ciężar. Gorzej, gdy jest gabarytowo duży, a i ciężki i może przeważyć człowieka o masie podobnej do mnie ;) A jeszcze gorzej jak pracownik jest leniwy i marudny, to i 10kg będzie niósł jak Jezus krzyż...pracowalem kiedy w porcie i powiem Ci, ze wytrzymalosc owszem wazna ale co po niej jak gosciu 60 kilowego wora nawet nie ruszy a moze byc nie wiem jak wytrzymaly. Ogolnie to majster jak widzial kandydata do roboty ponizej 80 kg to bylo raczej dowidzenia skontaktujemy sie z panem akurat w tej pracy wazniejsza byla na poczatek sila a wytrzymalosc przychodzila z czasem i o wiele latwiej bylo ja wyrobic niz wlasnie te sile.
Za dwa lata open?Średnia ,jeszcze 3 lata temu kogut poniżej limitu ,jeszcze 2 lata temu lekki.
jaki wzrost?Średnia ,jeszcze 3 lata temu kogut poniżej limitu ,jeszcze 2 lata temu lekki.
Póki co nie idzie w górę ,całe szczęście.Kurwa nie kracz .Za dwa lata open?
174 i ni chuja więcej nie będziejaki wzrost?
Wzrost mamy podobny tylko ja waze 64-66Póki co nie idzie w górę ,całe szczęście.Kurwa nie kracz .
174 i ni chuja więcej nie będzie
Ale wiesz ze od Cydru sie tyje?Czipsy , czipsami ,ale każdy chyba zna kogoś kto gorzej żre i jest chudzielcem mimo że nie ćwiczy.
Zmieńmy te głosy na lżejsze ,bo Gamer będzie w błędzie
Kurwa , na wszystkim się tyje ,na jednym się nie przytyje to na czym innym.Ale wiesz ze od Cydru sie tyje?
Do tego od alko cycuchy rosną, a od bąbelków dostaje się wzdęć. Nie chcę Cię straszyć, ale ostatnio w parku Skaryszewskim znaleziono zwłoki młodego człowieka, a obok niego puszki cydru. To drugi podobny przypadek w tym półroczu.Kurwa , na wszystkim się tyje ,na jednym się nie przytyje to na czym innym.
Do tego od alko cycuchy rosną, a od bąbelków dostaje się wzdęć. Nie chcę Cię straszyć, ale ostatnio w parku Skaryszewskim znaleziono zwłoki młodego człowieka, a obok niego puszki cydru. To drugi podobny przypadek w tym półroczu.
Łat? Nie wierzysz to wygugluj.Ta , wejdź w głąb szafy to wejdziesz do Narnii
Ja mogę się prawie miesiąc z domu nie ruszać, lenić się i żreć śniadanie, obiad, obiadokolacja, kolacja, po kolacja, a dodatkowo między posiłkami jakieś podżerki typu słodycze, jogurty itp. - a i tak nie mogę podwyższyć wagi.
No, ale teraz będę się starał jeść jeszcze bardziej masowo plus trening na mase i może do końca roku przebiję się do lekkiej.
Ps. A wzrostem przewyższam was o więcej.
Ps 2. Ale szkieletem nie jestem.
Ps 3. I po 5 miesiącach treningu dźwigałem o prawie 30 kg więcej niż ważę - uważam to za swój własny mały sukces. Teraz go poprawię o sporo więcej.
Mam takiego kumpla w robocie. Chłopak 21 lat, jadł ile popadnie, i nie tył. Jednak właśnie jakoś dwa lata potem wyjebało mu bęben, skoczył z 15kg do góry, i teraz ma problem ze zbiciem :DJa mogę się prawie miesiąc z domu nie ruszać, lenić się i żreć śniadanie, obiad, obiadokolacja, kolacja, po kolacja, a dodatkowo między posiłkami jakieś podżerki typu słodycze, jogurty itp. - a i tak nie mogę podwyższyć wagi.
No, ale teraz będę się starał jeść jeszcze bardziej masowo plus trening na mase i może do końca roku przebiję się do lekkiej.
Ps. A wzrostem przewyższam was o więcej.
Ps 2. Ale szkieletem nie jestem.
Ps 3. I po 5 miesiącach treningu dźwigałem o prawie 30 kg więcej niż ważę - uważam to za swój własny mały sukces. Teraz go poprawię o sporo więcej.
W ćwierć-martwym ciągu?I po 5 miesiącach treningu dźwigałem o prawie 30 kg więcej niż ważę
Jak miałeś 8 lat?Byłem w lekkiej ;(
Po prostu rano kupa była.No no widzę, że sporo się pozmieniało w wagach, ciężka, ani nawet półciężka już nie przodują. Widać po prostu grubasy pierwsze się rzuciły na ankietę jak te świnie na koryto
Nie wiem jaki to jest ćwierć-martwy ciąg Ja robię normalnie klasycznie.W ćwierć-martwym ciągu?
Jak miałeś 8 lat?
(zgryźliwy raptor mode off)