Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spoko, biorę taśmę klejącą.
Ja 3 miejscaTo jak wygląda sytuacja w busie, jest jeszcze miejsce?
Zbieraj chętnych to ogarniemy drugie autoTo chujowo.![]()

Polecam sie zastanowic do jutra, bo jutro moze juz nie bycwięc brać dwa busy i jechać w 18 osób;) ceny biletów takie że sam zaczałem sie zastanawiac mimo że wczesniej kompletnie o tej gali nie myslałem
racja:) mnie to by jeszcze czekał dojazd z Białegostoku na śląsk ale jakby sie znalazło autko do Chorwacji to bym sie z miłą chęcią dołączył;)Na dobra sprawę nje potrzebujecie busa. Wystarczy zebrać 5 osób i możecie jechać autem. Koszty beda podobne.
I tak będziesz przez Knurów przejeżdzał :DJa mam komplet jade ze znajomymi wyjazd z Wawy, albo Płocka.

najtansze już chyba wyprzedane.. czy ktoś ma do opchnięcia?Śpieszcie się bo czarnych kropek ubywa.![]()
Tylko bez wody żywiec i jej podobnych. Jest bardzo moczopędnaBędzie trzeba maksymalnie oszczędzać miejsce, bo 9 osób w busie = lekki ścisk, zwłaszcza, że jedziemy ekipą raczej dużych chłopaków, proponuje ograniczyć maksymalnie ilość zabieranego bagażu do artykułów pierwszej potrzeby. Chyba nie muszę mówić, co mam na myśli![]()

Czemu nie chociaż mi najbardziej odpowiadałoby rozwiazanie z późnym choc rozsadnym przyjazdem i powrotem od razu po gali
ONLY wody wysokozmineralizowane- Galicjanka, Muszynianka ! ! !Tylko bez wody żywiec i jej podobnych. Jest bardzo moczopędna![]()