Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no nie wiem czy jest lepsza strikerkaRaczej Valentine bym sobie odpuścił. Holm jest lepszą strikerką, a wątpię, żeby Shevchenko pchała się do parteru. Poza tym Jackson już tam ją rozpracował. Holm jest wyższa i umie to wykorzystać. Kurs za niski, żeby grać na podstawie "to jest MMA".
tzn. ja bazuje tylko na walkach MMA i tutaj Holm wydaje się lepsza. Oczywiście też trzeba mieć na uwadze to, że mocno faworyzuję trenerów, a J&W to artyści w swoim fachu i wierzę, że dobrze przygotują Holly do tej walki, dlatego moje pieniądze są przy Hollyno nie wiem czy jest lepsza strikerka
jak ktos 3 razy pokonuje JJ to cos musi potrafic w tej stojce potrafic
Kursy dziś albo jutro będą automatycznie dodane w tym poście.
Betsafe
Barboza 1.44
Melendez 2.80
Ktoś gra Valentine? @Cloud ?
Bieda:Elkins+Oliveira+Alers/KamaruKursy dziś albo jutro będą automatycznie dodane w tym poście.
Betsafe
Barboza 1.44
Melendez 2.80
Ktoś gra Valentine? @Cloud ?
Co myślicie o Herrig?
Co myślicie o Herrig?
Że kobiet nie powinno się obstawiać :-D
To czemu na Holm stawiasz i to jeszcze po kursie 1.3Że kobiet nie powinno się obstawiać :-D
nie wiem jak Wy ale ja na bank gram typ na Yakovlev win, kurs 2,96 biorę bez zastanowienia
a jak dubelek to Yakovlev + Oliveira ako 4,44
Barboza powinien ogarnąć w tej formie ale jednak z nim nigdy tak do końca nie wiadomo a kurs nie jest aż tak zachęcający. Co do walk kobiet to ja odpuszczam. Mam dosć po walkach Letourneau i Zingano
Co myślicie o Herrig?
taki se dzikkurwa raczej odpuszczam tą gale ale kurs na Smolyakova mnie kusi .. jest kawał byka
pierdoli mnie jego pochodzenie - ma siano w pysku przynieść ale przerwie 1 gali robie nic na siłetaki se dzik
nie jest z Kaukazu
Usman to Blackzilians.Szanuję twoje zdanie, ale uważam że Kamaru wygra zapasami, przeleży go a może nawet i podda
Taki scenariusz przewiduję , stawiając dziś po kursie 1,44 na zawodnika ATT
Usman od TUF robi na mnie spore wrażenie pod względem fizyki i siły ,stójkowo nie ma szału = ale rozwinąć się w takim klubie choć trochę nie będzie stanowiło problemu
to dobrze, bo pewnie bys przejebal, ruski takie se, koks odstawi, a brazol z tego co pamietam urwal runde z potworem Ngonnupierdoli mnie jego pochodzenie - ma siano w pysku przynieść ale przerwie 1 gali robie nic na siłe