Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nasza redakcja dostala pozwolenie zeby oglosic angaz Jewtuszki?
Sam wrzuciłeś 2 newsy. Informowałeś o podpisaniu przez DSF Różala. Następnie podałeś z kim będzie walczył.nick pasuje
Sam wrzuciłeś 2 newsy. Informowałeś o podpisaniu przez DSF Różala. Następnie podałeś z kim będzie walczył.
Bądź konsekwentny
z najmanem i jego gala jest identyczna akcjaAle ogólnie mówię o tym ataku na ebilet i DSF. Pan Sławomir Duba jest tak wpływowym i inteligentnym gościem, że szybko ustawi ich do pionu. W tym roku 12 gal w 5 krajach, Polska-Litwa-Bośnia-Niemcy-Ukraina
Różal jest jedną z największych gwiazd sportów walki w Polsce (wg mnie top 3)
A tak serio, jakie kryteria przyjąłeś?
w ciezkiej to tez imo top3, mistrz KSW itdPopularność oczywiście :D
z najmanem i jego gala jest identyczna akcja
na 99,9 % takTo ten z mymma.pl?
Przeprowadziłem szybką ankietę w biurze u siebie.Popularność oczywiście :D
zapytaj kto to Omielan i Tybura to bedzie 0Przeprowadziłem szybką ankietę w biurze u siebie.
Na 15 chłopa tylko dwóch wiedziało kto to Różal.
Żaden nie jest wielkim fanem sportów walki, prędzej piłka nożna, więc grupa reprezentatywna uważam.
Top3 w ogóle:
Gołota
Adamek
Pudzian
Gdy zapytałem o aktywnych- Szpilka
Nie muszę pytać .zapytaj kto to Omielan i Tybura to bedzie 0
Przeprowadziłem szybką ankietę w biurze u siebie.
Na 15 chłopa tylko dwóch wiedziało kto to Różal.
Żaden nie jest wielkim fanem sportów walki, prędzej piłka nożna, więc grupa reprezentatywna uważam.
Top3 w ogóle:
Gołota
Adamek
Pudzian
Gdy zapytałem o aktywnych- Szpilka
I wszystko jasne.ja się opierałem na liczbach jakie zawodnicy generują na YT. Różal miał kilka materiałów które zrobiły kilka milionów wyświetleń, teraz już nie pamiętam dokładnie ile i jakie ale jak to sobie sprawdzałem to byłem pod sporym wrażeniem jego popularności w Polsce.
prosiłbym żeby nie sugerować jednak, że ktoś nas blokuje lub mówi o czym mamy pisać.
Portal MMArocks.pl jest nieobiektywnym portalem działającym na zlecenie KSW, nie zamierzam portalowi działającemu na zlecenie KSW udzielać odpowiedzi.