Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tragedii nie ma, ale ciezko tez mowic o jakims sukcesieChyba nie . Ale w każdej grupie cenowej można kupić po max 9 biletów.
Na ebilet można podejrzeć. Oni mają ok1/3 biletów to w dalszych sektorach sprzedali po kilka biletow na sektor a w niektórych 0
oni juz pewnie wiedza kto wypadnie, ale wiadomo bilety trzeba sprzedacPoszli na wojenkę i polegli. A jak safe mma się przyczepi może sie skonczyć kompromitacją
wszystko sprzedaneAlebaba zarzuca updated jak tam sprzedaż.
troche zeszlo, troche wrocilo, ale nadal tysiace wolnycha w kałeswu?
Pierwsza wysprzedana gala UFC w tym roku.
Tak ale na hali moze byc troche wolnych miejsc bo jednak troche osob by dla Wieczorka przyjechalo...Pierwsza wysprzedana gala UFC w tym roku.
Nie mysle ale wiem. Akurat tematy kibicowskie lodzko-chorzowskie sa mi bliskie...Myślisz, że kibole kupiły bilety?
Cała ta grupa wraca z powrotem? Przynajmniej bilety by odsprzedali.Nie mysle ale wiem. Akurat tematy kibicowskie lodzko-chorzowskie sa mi bliskie...
Mieli rano ruszac dopiero.Cała ta grupa wraca z powrotem? Przynajmniej bilety by odsprzedali.
#rekord24h do gali, a ja wciąż nie wiem kto będzie w walce wieczoru
Lewandowski na redditcie:
- "Is there an estimate of how many tickets have been sold for Sunday? It seems like the show is doing good business."
- "Around 7k+"
Ahahaha, DSF zatańczy z krs1 już niedługo.oj coś dużo miejsc wolnych zostało
chyba rekordu nie będzie
https://sklep.ebilet.pl/6755399441055751
nie no, nie przesadzajmyAhahaha, DSF zatańczy z krs1 już niedługo.
Ale ogólnie mówię o tym ataku na ebilet i DSF. Pan Sławomir Duba jest tak wpływowym i inteligentnym gościem, że szybko ustawi ich do pionu. W tym roku 12 gal w 5 krajach, Polska-Litwa-Bośnia-Niemcy-Ukrainanie no, nie przesadzajmy
z 80% jest sprzedane, moze byc nawet komplet, ale powoli to schodzi
jakby zaczeli robic gale mma to by mnie to interesowalo, kickoboxing to zadna konkurencja dla KSWAle ogólnie mówię o tym ataku na ebilet i DSF. Pan Sławomir Duba jest tak wpływowym i inteligentnym gościem, że szybko ustawi ich do pionu. W tym roku 12 gal w 5 krajach, Polska-Litwa-Bośnia-Niemcy-Ukraina
Skoro żadna konkurencja, to czemu prosili ebilet, żeby zablokowali sprzedaż biletów na DSFjakby zaczeli robic gale mma to by mnie to interesowalo, kickoboxing to zadna konkurencja dla KSW
ale niech im sie wiedzie, bo ta dyscyplina chyba w Polsce ma sie bardzo slabiutko
trzeba zabic w zarodkuSkoro żadna konkurencja, to czemu prosili ebilet, żeby zablokowali sprzedaż biletów na DSF