Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rekord największej i najmniejszej frekwencji po sobie. To chyba rekord w biciu rekordów.sukces KSW w Dublinie, rekordowo niska sprzedaz biletow!!!
dwa tygodnie do gali i nawet pelnej rozpiski nie ma
kolejny rekord pobity!
profesjonalnie przygotowani zawodnicy to jest priorytet dla wlodarzy KSW
3700 vs 1200 na fejsbuniu
tu akurat sie zgadza, UFC full, a KSW 50% ledwo coTo akurat jest z dupy porównanie, bo te przyjdę/nie przyjdę na wydarzeniach to jest pic na wodę.
Nie wiedzieliśmy. Przynajmniej ja. Możesz rozwinąć temat?A wiedzieliście o tym, że ojciec tego całego Ariego był żydowskim terrorystą?
Nie wiedzieliśmy. Przynajmniej ja. Możesz rozwinąć temat?
ogolnie Ari to ten gosciu z Entourage, tzn ta postac byla wzorowana na nim ale to pewnie juz wiecie, czy nie?A wiedzieliście o tym, że ojciec tego całego Ariego był żydowskim terrorystą?
ogolnie Ari to ten gosciu z Entourage, tzn ta postac byla wzorowana na nim ale to pewnie juz wiecie, czy nie?
imo slabo w chuj to wyglada, teraz dwa sektory wylaczyli ze sprzedazy w ogole, na plycie stu miejsc nie moga sprzedacJak tam wygląda stan sprzedaży gali największej federacji mma na wszechświecie ?
Jakiś update? Ile % hali wyprzedane?imo slabo w chuj to wyglada, teraz dwa sektory wylaczyli ze sprzedazy w ogole, na plycie stu miejsc nie moga sprzedac
oj nie chce mi sie liczyc, ale slabo to wyglada, mozesz sam sprawdzicJakiś update? Ile % hali wyprzedane?
oj nie chce mi sie liczyc, ale slabo to wyglada, mozesz sam sprawdzic
dali dwa sektory na plycie i nie wiem czy tam z 5 biletow zeszlo przez tydzien
gdzie to mozna sprawdzic? nie widze tam takiej opcji, ale to moze miec sens, chociaz i tak slabo to wygladaPołowa biletów dostępna była tylko na ticketmaster.ie i większość biletów z tego poszła. Z tamtego portalu korzystają głównie Irlandczycy. Na ebilecie była druga część także wyliczenia z dupy
1/3 zawodnikow KSW w tym McSweaney nie ma jeszcze zezwolenia na walke w Irlandii
#powaznaorganizacja
zobaczymy jak sie wysypie nagle 1/3 rozpiskiStandardowe procedury w Irlandii przed każdą galą każdej organizacji
#typowy****
idzie sprawdzic na ticketmaster.ie jak schodza bilety? cos jak na eventime widok z sali" Events are jam packed with some of the biggest and best fighters from around the world"
to o ksw na http://www.ticketmaster.ie