Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co kurwa?
Czy Juras zabral już tak ochoczo glos na temat sprzedaży biletow na ksw jak to miało miejsce z biletami na UFC?Spokojnie, KSW sprzdaje bilety "kaskadowo". Jestem pewny, ze ostatecznie padnie jakis kolejny rekord.
Aż jestem ciekawy czy coś wypoci na blogu.Czy Juras zabral już tak ochoczo glos na temat sprzedaży biletow na ksw jak to miało miejsce z biletami na UFC?
pewnie napisze, że "Słyszał" że poszło już 11 tysięcy biletówCzy Juras zabral już tak ochoczo glos na temat sprzedaży biletow na ksw jak to miało miejsce z biletami na UFC?
przejdz sie lepiej do okulistyna zdjeciu tez podobny
wczoraj liczylem, wiec jakie 5kdolne sekto juz sie sprzeja duzo lepiej na moje to ok 5k sprzedane bez plyty
policz sam sektor ten maly na gorze ,jaka jest roznica, o reszcie nie wspomne na gorze masz ze poszedl jeden bilet w sektorze po lewej a naliczylem ponad stowczoraj liczylem, wiec jakie 5k
tylko oni tam dali polowe biletow do sprzedazy, spojrz na sektor H i P niby 50% sprzedane, a naprawde zaden nie zszedlpolicz sam sektor ten maly na gorze ,jaka jest roznica, o reszcie nie wspomne na gorze masz ze poszedl jeden bilet w sektorze po lewej a naliczylem ponad sto
Poki co zarzuca, ze bzdura jest twierdzenie jakoby udalo sie zapelnic Ergo bez polskich gwiazd. Chyba uwaza, ze wszyscy jada do Gdanska na wystep Janka ;)Czy Juras zabral już tak ochoczo glos na temat sprzedaży biletow na ksw jak to miało miejsce z biletami na UFC?
kolejny rekrod pobityCzy mozna juz mowic o rekordowo niskiej sprzedazy ?
to tego nie wiedzialemtylko oni tam dali polowe biletow do sprzedazy, spojrz na sektor H i P niby 50% sprzedane, a naprawde zaden nie zszedl
podobnie jest w kazdym gornym sektorze od H do P i w tym U
taka zmylka, zeby nie bylo w chuj pustekto tego nie wiedzialem