Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile za taką ekstrawagancję?Bralbym najtańsze pewnie I tak nas przeniosa na lepsze ;)
Jakby ktoś był zainteresowany to z @VoRaNeK lecimy ryanair'em 20/10 o 8:10 z wawy.
Wracamy 22/10 14:50 gdn-waw lot'em
Ile za taką ekstrawagancję?
ŁO KURWA80-90zl w obie. Nie pamietam dokładnie
W sensie, że dobra cena, czy drogo?ŁO KURWA
Musi się zastanowić. Ostatnio jak wydał ciężko zarobione pieniądze, zlot odwołali, jest ryzyko...W sensie, że dobra cena, czy drogo?
Nie no, kurna samolot to wiadomo, że dobraW sensie, że dobra cena, czy drogo?
Akurat nie mam się co zastanawiać, bo musiałbym się cofać od GdańskaMusi się zastanowić. Ostatnio jak wydał ciężko zarobione pieniądze, zlot odwołali, jest ryzyko...
Na UFC ni chuja.Czy dla Cohonesiaków przewidywana jest jakaś zniżka na sektorze? Kiedys czytałem, już nie pamietam na jakiej gali, że mieliście taniej za bilet na kod Cohones.
Przypomnijcie gdzie to było? Fen?
Ciekawe czy rozpoczecie sprzedazy polaczone bedzie z odslonieciem jakiejs znaczacej czesci rozpiski ? Poki co praktycznie zadnych przeciekow.
Coś na pewno ogłoszą przed środą
Blachowicz jeszczeTa zapowiedz juz widzialem, ale w sumie zadnych nazwisk poza Heldem i Wieczorkiem nie ma, no jeszcze Smoldarev. Z jednej strony wielkich nazwisk nie ma co czekiwac, bede tak czy inaczej, ale ciekawosc mimo wszystko zzera. Zrobilem sobie liste potencjalnych zestawien i ciekaw jestem czy cos trafie ;)
Padlo juz, ze 100 % to bedzie Gdansk ?Blachowicz jeszcze
Olkiewicz cos wspominal w wywiadzie z Jurasem. Strone wczesniej ktos wrzucal ten wywiad. Janek zna juz miejsce i przeciwnika...Padlo juz, ze 100 % to bedzie Gdansk ?
ŻałujJak narazie 90% ,ze tam będę.Mam nadzieję,że tym razem uda mi się spotkać co niektórych(rok temu na KSW z nikim nie udało mi się spotkać i boli mnie to do dzisiaj)
Jesli trzysetki beda w granicach 150-200 to wbijałbym tam. Gdzie dokładnie to się zobaczy jak rozpocznie się sprzedaż
Że będzie na gali? Raczej nie ma czego żałować, tylko się cieszyćŻałuj