Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Coś mi właśnie nie pasowało, a gapiłem się na sherdoga i sugestywnie widziałem tylko 5 rund z Ziólkowskim.Poddanie pod koniec 4 rundy na Szulim i pelne 5rund z Koike, o tym zapomilnieliscie
Wiadomo że w ufc jest wyższy poziom no ale to już jest lekkie świrowanieJak na moje to 5 rund w ksw jest równe 3 rundom w Ufc w walkach top 20
Wiadomo że w ufc jest wyższy poziom no ale to już jest lekkie świrowanie.
Narazie chyba forbet 3.10 ale jutro pewnie będzie w super kursach z 3.60 lub nawet 4u ktorego buka najwyzszy kurs na Gamera?![]()
PZbuk ma po 3.25u ktorego buka najwyzszy kurs na Gamera?![]()
Unibet widze rowniez, ciekawe jak betathomePZbuk ma po 3.25
Tutaj fajnym wyborem może okazać się ten że walka zakończy się przez decyzję @1.82 lub bezpieczniej +3.5 @1.50. Gamrot wywarł na mnie duże wrażenie pod względem reakcji i ogólnopojętej defensywy stójkowej, defensywne bjj też na wysokim poziomie. Po drugiej stronie Tsarukyan który raczej nie powinien obawiać się mocy ciosu Gamrota ponieważ jego siła rażenia moim zdaniem nie jest duża, parterowo-kulankowo też powienien dawać sobie radę widząc jakie problemy w UFC miał Mateusz z utrzymywaniem swoich przeciwników na ziemi.Tsarukyan nie wytrzyma kondycyjnie moim zdaniem 5 rund do tego lekceważenie gościa, który ogarnia dobrze bjj i stojkowo wygląda lepiej niż za KSW to trochę według mnie brak szacunku dla Mateusza. Oczywiście Tsarukyan to kocur, ale ta walka będzie baaaardzo bliska.
+ 2.5 jest za 1.55 na BetclicuTutaj fajnym wyborem może okazać się ten że walka zakończy się przez decyzję @1.82 lub bezpieczniej +3.5 @1.50. Gamrot wywarł na mnie duże wrażenie pod względem reakcji i ogólnopojętej defensywy stójkowej, defensywne bjj też na wysokim poziomie. Po drugiej stronie Tsarukyan który raczej nie powinien obawiać się mocy ciosu Gamrota ponieważ jego siła rażenia moim zdaniem nie jest duża, parterowo-kulankowo też powienien dawać sobie radę widząc jakie problemy w UFC miał Mateusz z utrzymywaniem swoich przeciwników na ziemi.
Nie graj tego Mordka. Zamiast ze Ormianin wygra przez tko, zagraj powyzej 1.5 rundy.Raz się żyje.
Rakhmanov + over 1,5 minuty + Nurmagomedov + over 1,5 minuty + Tsarukyan wygra przez tko/ko - nie
Stawka: 1000 zł
Możliwa wygrana: 1733,60 zł
Widze cykl zaczyna sie od poczatku :) znowu emocje górą. Ochłoń i odpuść, jeszcze bedzie okazja odrabiaćRaz się żyje.
Rakhmanov + over 1,5 minuty + Nurmagomedov + over 1,5 minuty + Tsarukyan wygra przez tko/ko - nie
Stawka: 1000 zł
Możliwa wygrana: 1733,60 zł
1.60 na etotojeśli chodzi o kursy, to podwyższony jest na Armana Tsarukyana. do 1.55 w ewinner. trzeba wybrać z zakładki Wielkie Kursy. na podstawe do dubla już się nadaje.
To nie jest temat o bellatorze tylko ufcMousasi + Law = Na start - 700Miał być zarobek, jest duuuży minus.
+ Umar przed czasemMoises 1.4
Tsarukyan Gamrot + 2.5 rundy 1.57
Rakhmonov 1.22
Rakhmonov przed czasem 1.72
Abduraigimov 1.28