JanuszWanZant
WSOF Lightweight
Ta na pewno. A omielana na 90%Smolka - Nguyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta na pewno. A omielana na 90%Smolka - Nguyen
Czyli warto stawiać taki kupon:Nakamura+Smolka+Fergusson vs Vannata nie dotrwa do końca+Alvey ko/tko/dq/sub
Ale jak wygrasz to się dzielisz ze mnąCzyli warto stawiać taki kupon:
Eric Spicely + Ben Nguyen + Kyle Noke + Landon Vannata
Kurs: 61.57
In Michi We trust!
Według mnie anything can happen w tej walce, decyzja raczej nie ale Boetsch jest na tyle pokręcony że może wygrać przez latającą omoplatę, a przegrać przez znokautowanie się własnym ciosemPanowie, ten Samman to przegrał swoją ostatnią walkę z ... Tamdanem McCrorym
Wcale by mnie nie zdziwiła decyzja na korzyść Boetscha.
Panowie, ten Samman to przegrał swoją ostatnią walkę z ... Tamdanem McCrorym
Wcale by mnie nie zdziwiła decyzja na korzyść Boetscha.
Postawiłem 20 zł na Erica Spicelya oraz 20 zł na Raniego Yahyę, może nie będzie zdychał. Alvey jest fałszywy. Udaje, że wszystko go bawi, że jest szczęśliwy, że ma taki charakter i pogodę ducha, ale to nieprawda. Jego uśmiech jest sztuczny, wymuszony. To mały, zakompleksiony rudzielec, który stworzył sobie image zawsze śmiejącego się chłopczyka, bo uznał, że dzięki temu się łatwiej sprzeda. Pamiętajcie: nigdy nie ufajcie ludziom, którzy cały czas się uśmiechają.
MASZ NAM COŚ DO POWIEDZENIA TOMASZ?
Pewnie, że mam:
Ja to ten w czerwonym jakby ktoś nie poznawał, także mam nadzieję, że TO OSTATNI DOWCIP o tym, że mogłem być rudy
Nigdy nie ufajcie ludziom, którzy debiutują w ufc, tym bardziej z nieskazitelnymi rekordamiPostawiłem 20 zł na Erica Spicelya oraz 20 zł na Raniego Yahyę, może nie będzie zdychał. Alvey jest fałszywy. Udaje, że wszystko go bawi, że jest szczęśliwy, że ma taki charakter i pogodę ducha, ale to nieprawda. Jego uśmiech jest sztuczny, wymuszony. To mały, zakompleksiony rudzielec, który stworzył sobie image zawsze śmiejącego się chłopczyka, bo uznał, że dzięki temu się łatwiej sprzeda. Pamiętajcie: nigdy nie ufajcie ludziom, którzy cały czas się uśmiechają.
Dogłębnie ja analizowales?casey
nie,stawiam na czujaDogłębnie ja analizowales?
smolka+mayday+casey
Janusz dawaj pewexy!Dogłębnie ja analizowales?
Widać, że farbowany :/Pewnie, że mam:
Ja to ten w czerwonym jakby ktoś nie poznawał, także mam nadzieję, że TO OSTATNI DOWCIP o tym, że mogłem być rudy
Syn Robbiego Lawlera jest rudyPostawiłem 20 zł na Erica Spicelya oraz 20 zł na Raniego Yahyę, może nie będzie zdychał. Alvey jest fałszywy. Udaje, że wszystko go bawi, że jest szczęśliwy, że ma taki charakter i pogodę ducha, ale to nieprawda. Jego uśmiech jest sztuczny, wymuszony. To mały, zakompleksiony rudzielec, który stworzył sobie image zawsze śmiejącego się chłopczyka, bo uznał, że dzięki temu się łatwiej sprzeda. Pamiętajcie: nigdy nie ufajcie ludziom, którzy cały czas się uśmiechają.
Syn Robbiego Lawlera jest rudy
Nie gadaj Cloud jakby nie byl rudy to az tak bys po nim nie jechal ze sie usmiecha xPNie wiem czemu do mnie piszesz o tym. Ja mówiłem o uśmiechaniu się, a nie o byciu rudym :X
Nie gadaj Cloud jakby nie byl rudy to az tak bys po nim nie jechal ze sie usmiecha xP
To jakieś kuhwa Aikido, czy co?