Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
MMA jest tak pojebane, że wszystko wejdzie.
#panicbetting
Tylko Mayday
Cortney Casey,dwa razy przegrała ale często odwiedza Arrachion i treningi z Aśką zaprocentują na pewno
wymyśliłem ją sobie,widziałem ją kilka razy na filmikach z różnych okresów,nie chce mi sie szukać bo dzide mam - wystarczy ?Skąd ta informacja?
Zaraz, zaraz. Może i MMA jest pojebane, ale tego Alvareza to można było wymóżdżyć :D
Jeśli stawiać Mayday'a, to raczej przez poddanie. Nie chce mi się wierzyć że da radę znokautować Linekera. Na punkty też go nie widzę, chyba, że trzy rundy jakoś przeleży (?) W stójce będzie wpierdol. Zresztą w ostatniej walce Mayday wyglądał bardzo średnio, zaś 'hands of stone' ma ostatnio zwyżkę formy. Moim zdaniem jeśli McDonald nie wyczaruje jakiegoś suba, to Lineker znokautuje go na lenia.
Sam wykminiłem to samo.Yahya+Smolka+Alvey+Murphy
Chodzi za mną mocno Pfister, Lineker i Noke
Uważacie że Omielan ma szanse z Oleinikiem?, jak Rosjanin teraz w jakiej formie i co pokaże to spory znak zapytania dla mnie
Sam wykminiłem to samo.
Yahya, rywal debiutant walczył z ogórami, Smolka imo lepszy dobre wrażenie zrobił, lecz obawiam się, Alvey z rywalami tej klasy wygrywa, Murphy przegrywała Split z Mcmann i ud z Carmouche, jej rywalka debiutuje w UFC
Właśnie Nakamura mi chodzi po głowie- Breese miał go sprzątnąć, a równa walka, zaś Noke ostatnio przegrał z anonimem jako faworyt
No tak, ale Theodoru to już taki klasowy zawodnika, a go nie obalił.Noke w oczach sędziów, ale z rywalem gorszym niż Nakamura.Po takim kursie Kyke'a na pewno nie, wydaje mi się że jest gorszy od Breesa w stójce i ma gorszą obronę obaleń, ale pewności nie mamTy wiesz coś w ogóle o Spicelym, czy tylko ot tak piszesz? Po tym kursie według mnie zupełnie nie warto, zwłaszcza, że Smiley dopiero co walczył. W szoku nie będę, jeśli go Eric zftichuje.
A Noke "przegrał" tylko w oczach pierdolniętych sędziów - chociaż tu akurat rozumiem osoby grające Nakamurę, grosza bym nie postawił na Kyle'a.