Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rothwella ktoś gra?
Bardzo mi się podoba ten kupon. Sam zagram podobne zestawienia.
Ja zagram. Choć wolałbym kurs powyżej 3.00 :D.
https://www.bestfightodds.com/ -> tutaj masz aktualną ofertę bukmacherów, w tym 5dimes (nie sugeruj się sportbet, bo ten buk to to samo, co 5dimes :D), więc jest na pewno.Dziwny i trudny w obsłudze jak każdy amerykański :). Dzięki, chociaż na razie nie widzę takiej oferty
Ale jaja, jestem na tej stronie parę razy dziennie i nie ogarnąłem, że są tam podane inne zakłady niż na zwycięzce walkihttps://www.bestfightodds.com/ -> tutaj masz aktualną ofertę bukmacherów, w tym 5dimes (nie sugeruj się sportbet, bo ten buk to to samo, co 5dimes :D), więc jest na pewno.
Nie namawiaj ludzi do pisania analiz bo będą pisać na siłę, a to nie wróży dobrze na ich trafność. Najlepsze analizy są spontaniczne i od sercaBtw, to będą te analizy czy nie, bo chętnie bym popaczał ?
łatwa gala nie? taśmami można grać długimi jak czerwone dywany
Btw, to będą te analizy czy nie, bo chętnie bym popaczał ?
Im łatwiejsza gala na papierze, tym większe wtopy ;).
Nie dziś nie.
Nigdy nie wierzyłem w Caceresa i zawsze go tu na forum hejtowałem. Rivera nie przynieś wstydu!
Niby Rivera, niby prawilnie, ale Wade? ... Według mnie da dupska.
Taak, pamiętam, Carrizosa vs Wade - jedyne starcie, które kiedykolwiek analizowałem przed konkursem betsafe i dotarło do mnie, że Cain to pała (zaraz mnie @Orest opierdoli). Stąd Wade na mnie żadnego wrażenia nie robi :DWłaśnie po postawieniu największe obawy mnie naszły do Wade'a. W starciu z Carrizosą go obstawiałem, był wtedy za 1.75. Giagos niby zawodnik nijaki, ale jakoś tak w wyborze między Proctorem a Wadem, wybrałem tego drugiego.
No cóż przywołuję Cię do porządku.Taak, pamiętam, Carrizosa vs Wade - jedyne starcie, które kiedykolwiek analizowałem przed konkursem betsafe i dotarło do mnie, że Cain to pała (zaraz mnie @Orest opierdoli). Stąd Wade na mnie żadnego wrażenia nie robi :D
No cóż przywołuję Cię do porządku.
To imię należy czcić i szanować. Niezależnie od posiadacza.:)Oreście, Cain Cainowi nie równy!
Dać takie imie dziecku w Polsce xD Psychofan level hardTo imię należy czcić i szanować. Niezależnie od posiadacza.:)