Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też coś tam postawiłem za parę funciaków :) Jak wy to robicie Panie i Panowie,że wrzucacie tylko zrzuty ekranu z tej małej części gdzie są zawarte tylko zakłady ... a nie widać całej strony buka w tle ... może jestem zacofany delikatnie jeśli chodzi o tego typu manewry .... przycinacie to gdzies specialnie, czy jest jakas inna opcja @Cloud
Też coś tam postawiłem za parę funciaków :) Jak wy to robicie Panie i Panowie,że wrzucacie tylko zrzuty ekranu z tej małej części gdzie są zawarte tylko zakłady ... a nie widać całej strony buka w tle ... może jestem zacofany delikatnie jeśli chodzi o tego typu manewry .... przycinacie to gdzies specialnie, czy jest jakas inna opcja @Cloud
Nie kuś losuZwłaszcza tańczący po ciosach w prawie każdej walce, walczący z kilka kg cięższym przeciwnikiem Poirier
Gram Medeirosa, co pisałem już dawno.Nie kuś losu
I tak przegraMedeiros wart obecnego kursu @2.75, nie zwracałbym uwagi na niezrobienie wagi - wyczytałem na forum sherdoga, że Yancy wprost mówił, że nie zrobi na bank wagi, a 20% wypłaty jest dla niego mniej cenna niż wygrana nad Poirierem.
Heloł, ktoś mi napisze co z typerem Betsafe?