Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czemu Antigulov ?Antigulov
Makchahev + Szewczenko
Jesli Lord utrzyma walkę w stojce to powinien ogarnąć. Problem w tym ze Antigulow praktycznie aly czas będzie skracal do klinczu i szukal obaleń. A ze jest w tym calkiem dobry, a Michal nie posiada sily, ani nie bije tak mocno jak Cutelaba więc delikatnie faworyzuje ruska. Dodając do tego kurs @2.75, postanowilem zaryzykować kupon.czemu Antigulov ?
Rusek ma kondycję na jedna runde a Oleksiejczuk ma chyba dobre zapasy defensywne plus kondycjeJesli Lord utrzyma walkę w stojce to powinien ogarnąć. Problem w tym ze Antigulow praktycznie aly czas będzie skracal do klinczu i szukal obaleń. A ze jest w tym calkiem dobry, a Michal nie posiada sily, ani nie bije tak mocno jak Cutelaba więc delikatnie faworyzuje ruska. Dodając do tego kurs @2.75, postanowilem zaryzykować kupon.
Nie wydaje mi sie zeby Tybura byl pewniakiem, gosc jest mega sredniTak na szybko pewniaki Makchaev plus elsoev, Tybura, Szewczenko , Shtyrkov ,Pavlovich, pewnie Overem , underdog zdecydowanie Amedovski może Fiziev ewentualnie Olejnik
Michał to chudy byk, grał długo w ręczną więc to iluzja, że nie posiada siły. Niedługo będzie łamał szczęki tymi łapkamiJesli Lord utrzyma walkę w stojce to powinien ogarnąć. Problem w tym ze Antigulow praktycznie aly czas będzie skracal do klinczu i szukal obaleń. A ze jest w tym calkiem dobry, a Michal nie posiada sily, ani nie bije tak mocno jak Cutelaba więc delikatnie faworyzuje ruska. Dodając do tego kurs @2.75, postanowilem zaryzykować kupon.
Antigulov
Makchahev + Szewczenko
Wiem, że Makhachev to ziomek Khabiba i solidna firma, ale przeciwnik na papierze też wygląda na zakaukaskiego zwierzaka. Nie ma się czego obawiać?
Niby się nie da, ale 1.5 na szklarza czy wartoOvereem 1,50 - tego raczej nie da sie spierdolic :)
Rusek ma kondycję na jedna runde a Oleksiejczuk ma chyba dobre zapasy defensywne plus kondycje
W ostatnim temacie tez nic ciekawego nie wniosłes. Jedyne co to drwisz z @FAMEMMA gdzie jako nieliczny zarabia w ostatnich miesiącach na forum. Pozdrawiam gorącą :)Graty, pierwszy raz ktoś z fejkowego konta umie wrzucić screenaI nie zamierzam stawiać tego co wy, nie jestem desperatem
![]()
W ostatnim temacie tez nic ciekawego nie wniosłes. Jedyne co to drwisz z @FAMEMMA gdzie jako nieliczny zarabia w ostatnich miesiącach na forum. Pozdrawiam gorącą :)
kolejny sukces i kolejni hejterzy nie mogą znieść, że jestem królem bukmacherki
Nawet się z tym nie kryje, że z niego drwię. I on nie zarabia, tylko wrzuca typy - to diametralna różnica![]()
Mordzio nic dziwnego, oni na moj jeden kupon muszą zapieeeee dalac caly miesiac :( co myślisz o islamie z lordem. ? Mysle ze Islam zapasniczo rozjedzie brazola, jak już mieliśmy przykład khabiba z trujillo. Lordzio ma zajebistego trenera od zapasu + dobrych chłopaków do dociazania, a stojkowo duzo lepszy. Takze ten dubel można brać na spokojnie.kolejny sukces i kolejni hejterzy nie mogą znieść, że jestem królem bukmacherki
jebać hejterów, trzeba siano zarabiaćkolejny sukces i kolejni hejterzy nie mogą znieść, że jestem królem bukmacherki