UFC Belfast - Bilety, Doloty, Noclegi, itd.

Halibut nie wiem jak w Irl północnej, ale w Anglii za 0,7 Jamesona trzeba dać coś koło 22 funtów :/ Alkohole są niestety drogie przeliczając na złotówki.

Wg jakiegoś cennika w necie (ktos wrzucił dwie strony wczesniej) Jameson 11 funtów kosztuje. Albo, czekaj, jakieś inne whisky. Mniejsza z tym. Mogą być szczyny w rodzaju Golden Loch z Biedry, i tak wolę to od picia czystej z gwinta.

Kurde, ile tam sie zarabia, że żyje sie na wyższym poziomie niż w Polsce, przy takich cenach? Kajzerka wychodzi około 1,25 zł za sztuke...

U mnie to około 1000zł na hotel + życie

Hotel mamy praktycznie w centrum. Do hali mamy 2,1 km wiec z buta mozna iść

No i git. W takim razie dzięki tej informacji wiem, że będę mógł pozwolić sobie na urwanie filmu raz na jakiś czas.

Tam się nie żyje na wyższym poziome chyba że ktoś w PL zarabia 1,5k :) Ja mam 220 GBP, ale myślę że nie będziemy szaleć i się trochę zostanie. Belfast jest tak mały że w 30 minut dojdziemy wszędzie z buta.

Niech mi ktoś przypomni czy o wszystkim pamiętam:
Wydrukowana karta pokładowa( aplikacja mi płata figle).
Plecak do 10 kg, ciecze do 100 ml.
Dowód osobisty.
Bycie 2 h przed odlotem na lotnisku.

ps. Karta pokładowa pierwszej odprawy i powrotnej u mnie jest taka sama. To nie dziwne? Te same kody, te same miejsca w samolocie

Coś nie halo. A kierunek podróży? WRO-BFS i BFS-WRO

Jeszcze raz wszystko pobrałem tym razem bez wysyłania na mail tylko ze strony. I już jest ok. Teraz mam tylko miejsce takie samo i sekwencje, reszta się zgadza(tzn sa różne kierunki

Przypominam Panowie o jednej ważnej rzeczy: naładujcie telefony i nastawcie budzików kilka. Nikt nie chce dopłacać za Wasze miejsce w hotelu, bo zaspaliście, spóźniliście sie na pociąg.
@Matszo92 Jak do godziny 5:40 nie odbierzesz telefonu to znaczy, że coś się stało i będę musiał jechać sam do Wrocławia. Odbieraj i nie powoduj u mnie stresu.

Przypominam Panowie o jednej ważnej rzeczy: naładujcie telefony i nastawcie budzików kilka. Nikt nie chce dopłacać za Wasze miejsce w hotelu, bo zaspaliście, spóźniliście sie na pociąg.
@Matszo92 Jak do godziny 5:40 nie odbierzesz telefonu to znaczy, że coś się stało i będę musiał jechać sam do Wrocławia. Odbieraj i nie powoduj u mnie stresu.
Przecież dzwoniłem przed chwilą i nie odebrałeś. @igla1993 będzie u mnie o 5:30. Podjedziemy po Ciebie, zatankujesz i ruszamy na Wrocław.
:kis:

Czy krem do twarzy lub antyperspirant nie plynny ale w sztyfcie też musi być w tej torebce?

Jak jest z tą wódką w bezcłowym?
Znajoma opowiadała, że jak przejdziesz przez bramki, to wtedy możesz kupić napoje, w tym wódkę, piwo, i wnieść na pokład mimo, że mają więcej niż 100 ml. Prawda to?

Jak jest z tą wódką w bezcłowym?
Znajoma opowiadała, że jak przejdziesz przez bramki, to wtedy możesz kupić napoje, w tym wódkę, piwo, i wnieść na pokład mimo, że mają więcej niż 100 ml. Prawda to?
Tak. prawda. Są limity na wódę oczywiście też.

Dla podróżnych z plbusa obczailem, że z okolic dworca gdzie wysiadamy dojedziemy bezpośrednio na lotnisko autobusem 106.

Back