UFC 310: Pantoja vs. Asakura (07.12.2024)

Luque sub!!

Wg mnie zachowanie Thembo to przesada, gada juz o zdobyciu pasa (ta mh), moze sie przejechac.. wiadomo takie zero pokory nie raz juz zaprowadzilo daleko zawodnikow ale musza jeszcze isc za tym umiejetnosci. Wg mnie dostanie lekcje pokory
bracie ty jedziesz na sentymencie? Serio Udusi?

Screenshot_2024-12-07-23-11-49-50_d6a4e93012a416de269812daf2550b09.jpg
ale farcik

Babilon+ fame plus 1 walka naszego orla dala troszke zarobic.. Czekamy na prawdziwe mma

Attachments

• Screenshot_20241208_002308_sport.android.betclic.pl.jpg
    Screenshot_20241208_002308_sport.android.betclic.pl.jpg
    79.2 KB · Views: 47
Luque vs Gorimbo typ: 2 kurs: 1.6

Widzę tu typową walkę w stylu ''stary weteran kontra młoda świeża krew'' a do tego bardzo dobry kursik jak na takie zdarzenie. Obejrzałem wszystkie odcinki UFC Embedded co do tej gali i to jaka motywacja i pewność siebie bije z Gorimbo przebija każdą skalę. Czuć, że dla Afrykańczyka to walka o wszystko, o lepsze życie nie tylko dla niego ale też i jego rodziny. Przy takim nastawieniu nie widzę tu jakichkolwiek szans na wygraną Brazylijczyka. Co do Vicenta.... od dawna mówi się o jego dużych problemach z głową, ostatnia walka z Buckleyem pokazała to już ewidentnie i teraz to nie już tylko domysły fanów a fakty. To jak się zaprezentował Luque w tamtej walce można nazwać tylko jednym słowem ''tragedia'' - brak jakiejkolwiek woli walki, dziwne zachowanie w samej walce...widać gołym okiem, że temu panu już się po prostu nie chce. Dodając 1 + 1 czyli mistrzowskie nastawienie do walki Gorimbo oraz zupełnie drugi biegun u Luque faworytem tej walki może być tylko jedna osoba.
Bardzo mi się spodobało co sam Themba powiedział przed walką "jeśli mój przeciwnik nie wyjdzie tak samo zmotywowany i nastawiony do tej walki jak ja , to sprawię, że będzie to wyglądało na bardzo łatwą robotę''.
:roberteyeblinking:

Jak dla mnie gala bez zadnej niespodzianki.. Zadnej!!! Fakt faktem kursy nie byly powalajace, jak liverpool i milan nie zawioda w tyg w lidze mistrzow to Buckley za tydz bedzie zamykal na lekko ponad 9 tys.. Narazie wpadlo farcikiem takie cos

Attachments

• Screenshot_20241208_101637_sport.android.betclic.pl.jpg
    Screenshot_20241208_101637_sport.android.betclic.pl.jpg
    73.9 KB · Views: 45
Jak dla mnie gala bez zadnej niespodzianki.. Zadnej!!! Fakt faktem kursy nie byly powalajace, jak liverpool i milan nie zawioda w tyg w lidze mistrzow to Buckley za tydz bedzie zamykal na lekko ponad 9 tys.. Narazie wpadlo farcikiem takie cos
Nie afiszowlabym sie z tym kuponem bo zaraz bedzie czerwo...

Nie afiszowlabym sie z tym kuponem bo zaraz bedzie czerwo...
Juz tyle przegranych mam na koncie ze nie zdziwi mnie nic.. Nawet jak Colby z kanapy przelezy silnego murzyna lub jak milan sie wylozy na San Siro choc ma forme mega, wczoraj jeszxze zeby Shawkat wygral przed czasem byloby bardzo fajnie, mocno mnie zdziwil jednak poziom tej walki... Wazne ze win

Juz tyle przegranych mam na koncie ze nie zdziwi mnie nic.. Nawet jak Colby z kanapy przelezy silnego murzyna lub jak milan sie wylozy na San Siro choc ma forme mega, wczoraj jeszxze zeby Shawkat wygral przed czasem byloby bardzo fajnie, mocno mnie zdziwil jednak poziom tej walki... Wazne ze win
Bardziej pisze o "wygranym" kuponie ze screena

Warto nawet główny zakład garrym lekko skontrować, też lekko mam wrażenie, że mocno przeszacowany ten kurs. Garry to nie karakan żeby go na stojącą mongoł dusił jak szmatę.
Pantoja i Gane raczej powinno wejść ale to wciąż poniżej 2, może z Mongołem tripla. Edit: w sumie po zastanowieniu lepiej Reyesa dać niż Pantoję, bo ten jak się będzie bawiłw stójce to może zebrać. Mi się np nie podoba bet na Evoleva, niby dlaczego ma go Sterling nie wyleżeć a nawet i nie poddać.
gładko główny bet
4ka weszła jak złoto, co prawda Gane po wale ale liczy się zarobek

Troche mi szkoda bo ta gala byla naprawde zajebista pod wzgledem zarobkowym ale wąż w kieszeni sprawil ze zaczalem kombinowac z jakimis betbuilderami itd. A powininem potroic stawke na glownym kuponie i byloby elegancko.

Back